Life

”Vocea României” își va desemna finaliștii. Antrenorii vor urca pe scenă cu echipele lor

Emoții la cote maxime vor fi vineri seară pe scena de la Vocea României. Se vor desemna concurenții care se vor întrece în finală.
16.12.2022 | 16:37
Vocea Romaniei isi va desemna finalistii Antrenorii vor urca pe scena cu echipele lor
Cine sunt cei opt semifinaliști. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

La ”Vocea României” se vor alege finaliștii în ediția de vineri seară. Opt concureți se vor lupta în semifinală, iar alături de ei vor urca pe scenă și antrenorii.

Începe semifinala de la Vocea României. Concurenții se vor întrece să ajungă în finală

Competiția muzicală va începe la ora 20:30, pe Protv, iar până atunci emoțiile participanților sunt foarte strânse, deoarece sunt tot mai aproape de marele premiu.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în seara de 16 decembrie, pe scena de la Vocea României vor fi: Anastasia Budeșteanu și Teodor Debu din echipa lui Denis, Andra Botez și Rianna Rusu vor reprezenta echipa Irinei Rimes, Winael Baldus și Eduard Stoica, din echipa Smiley-Theo Rose și Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea, din echipa lui Tudor Chirilă.

Momentele tuturor participanților se vor putea urmări live, atât la TV, cât și pe VOYO. Prezentatorul concursului, Pavel Bartoș, a oferit câteva detalii din culise.

ADVERTISEMENT

Concurenții fac repetiții pentru semifinală

Pavel Bartoș i-a urmărit, deja, la repetiții pe cei care ar putea intra în marea finală de săptămâna viitoare și a mărturisit că toți au voci foarte bune, așadar, competiția va fi una acerbă.

”În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României.

ADVERTISEMENT

I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și determinați să surprindă.

Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții! Așadar, să fie VOCE!”, a declarat Pavel Bartoș, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

Fiecare antrenor va putea avea doar câte un reprezentant din marea finală de vinerea viitoare. Ca de fiecare dată, bătălia strânsă se va da tot pentru trofeul ”Vocea României”, dar și pentru cecul de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT