Life

Ce spune Oana Matache despre relația cu sora ei, Delia, după scandalul iscat în familie: „Sunt atât de bine cât pot”

Oana Matache nu vrea să mai dea apă la moară în scandalul iscat între mama ei și noul iubit, Radu. Vedeta a spus că sora ei nu are nicio treabă cu această poveste.
03.03.2023 | 13:30
Ce spune Oana Matache despre relatia cu sora ei Delia dupa scandalul iscat in familie Sunt atat de bine cat pot
Oana Matache a spus că Delia nu are nicio treabă cu situația prin care trece ea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

FANATIK a contactat-o pe Oana Matache pentru a lămuri toate lucrurile care s-au spus despre ea, despre neînțelegerile care ar exista în familia ei, mai ales că în ultimele ore a fost implicat un alt nume, cel al Deliei, sora tinerei.

Oana Matache, reacție în scandalul care s-a abătut asupra familiei sale. Ce spune despre relația cu sora ei, Delia

Războiul pe care Gina Matache îl duce cu noul iubit al Oanei este deja de notorietate, scandalul uimind pe toată lumea. În ultimele zile, s-au spus vrute și nevrute, contextul fiind, aparent, unul destul de dificil.

ADVERTISEMENT

Odată cu divorțul Oanei de fostul soț, lucrurile au luat o turnură neașteptată, Gina Matache, mama Deliei, fiind extrem de nemulțumită de partenerul pe care fiica ei îl are, un actor pe nume Radu Siffredi.

Oana a vorbit deja în mod public despre această situație, într-un live pe Twitch. Gina, mama ei, scrie aproape zi de zi comentarii pe Instagram în care îl terfelește public pe iubitul fetei sale.

ADVERTISEMENT

Una din cele mai dure afirmații făcute de Gina Matache este cea potrivit căreia o va scoate pe fiica ei din ”groapa cu porci”, o sintagmă destul de dură. „Acum știu măcar că am pentru ce să mă agit. Să îmi scot fata din groapa în care stă cu porcii. Dacă trebuie să cobor și eu cu ea să o ajut, am să o fac… Chit că mă vor mușca”, a scris Gina Matache într-un comentariu de pe Instagram.

„Sunt atât de bine pe cât pot. Nu vreau să mai comentez nimic”

După cum spuneam în rândurile de mai sus, în toată această poveste a fost implicată și Delia, poate că fără voia ei. Publicația CANCAN.RO a scris că Oana ar fi certată și cu sora ei. Șatena ar fi supărată pentru că nu i-ar fi luat apărarea în fața mamei sale având în vedere noua ei relație.

ADVERTISEMENT

Oana nu a dorit să mai pună gaz pe foc. Telefonată de FANATIK, întrebată dacă e adevărat că nu mai vorbește cu sora ei, cum trăiește toată situația asta și mai ales de ce crede că s-a ajuns aici, aceasta ne-a spus că este atât de bine cât poate să fie într-o astfel de situație și că nu are nicio treabă ce a apărut în presă despre relația cu Delia.

„Nu are absolut nicio treabă. Sunt atât de bine pe cât pot. Nu vreau să mai comentez nimic. Ăsta e răspunsul meu final”, sunt declarațiile Oanei Matache pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„De două săptămâni sau de o lună, nu suntem buni de nimic”

Fiica Ginei Matache a spus că îi este foarte greu să treacă prin ceea ce trece, într-o transmisiune în direct pe platforma Twitch, menționând că s-ar fi așteptat să primească mai mult sprijin din partea familiei sale.

„Nu se gândesc că e un moment deja greu, îmi vrei binele, mă refer la oamenii din familie, care se presupune că ar trebui să mă ajute sau măcar să-și țină gura. Costă fix zero lei să taci din gură și faci chestia asta.

Știi foarte bine că noi de două săptămâni sau de o lună nu suntem buni de nimic. Asta mă împiedică să fiu prezentă cu copiii și să-mi fac campaniile, pentru că trebuie să muncesc. Efectiv, mi se pun piedici din toate părțile”, a spus Oana Matache în mediul online.

ADVERTISEMENT