Life

Ce spune sora lui Jador despre starea de sănătate a cântărețului: „Are o perioadă grea”

Sora lui Jador, detalii despre starea cântărețului. Ce se întâmplă cu artistul după ce a anunțat că renunță la muzică și că are probleme.
16.06.2023 | 10:58
Ce spune sora lui Jador despre starea de sanatate a cantaretului Are o perioada grea
Ce spune sora lui Jador despre starea de sănătate a cântărețului. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Sora lui Jador a făcut declarații despre manelist, după ce acesta a anunțat că are probleme de sănătate. Iată ce spune Camelia Dumitrache.

Ce spune sora lui Jador despre starea de sănătate a cântărețului

Jador trece printr-o perioadă mai proastă, a spus sora lui. Camelia a mărturisit că este peste tot cu fratele ei și îi este alături în aceste clipe grele.

ADVERTISEMENT

„Vă dați seama că sunt cu el cu peste tot, oriunde. O să vă spună el mai multe, momentan are o perioadă foarte grea, asta este tot ce pot să zic” ,  a spus Camelia Dumitrache, conform WOWbiz.ro.

Jador a anunțat retragerea sa din muzică din cauza problemelor de sănătate. Deși nu a vrut să spună cu ce se confruntă, cântărețul a dat de înțeles că poate fi o boală mortală.

ADVERTISEMENT

Ce spune prietenul lui Jador, Bogdan Mocanu

Și Bogdan Mocanu a făcut declarații despre starea de sănătate a lui Jador. Fanii artistului știu că cei doi sunt prieteni, așa că au apelat la Bogdan Mocanu să le spună ce are Jador.

Nici acesta nu a fost mai darnic în detalii. El a spus că doar Jador poate să le explice admiratorilor săi de ce a luat o decizie așa drastică.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu s-a limitat la a spune că nu este locul lui să dea detalii despre ce i se întâmplă lui Jador. Fanii vor afla ce se întâmplă cu el doar dacă va vrea Jador să dezvăluie aceste lucruri.

„Când o să fie momentul, o să vă zică el, dacă vrea. Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutăcioase la postări, ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele astea.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu știți niciodată prin ce trece un om care zâmbește toată ziua și care încearcă să facă cât mai multă lume fericită. Nu mai fiți răi, că e ușor să fiți răi!”, a spus Bogdan Mocanu pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Tags: