Life

Jador și-a șocat fanii: ”Cariera mea se încheie aici. Sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață”

Jador a făcut o declarație uimitoare despre muzică. Cântărețul a renunțat la concerte din cauza problemelor de sănătate.
15.06.2023 | 07:41
Jador sia socat fanii Cariera mea se incheie aici Sper ca Dumnezeu sa ma mai tina in viata
Jador a făcut o declarație uimitoare despre muzică. Cântărețul a renunțat la concerte din cauza problemelor de sănătate. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei, pe numele din buletin Remus Ionuț Dumitrache, și-a șocat fanii. Artistul de muzică de petrecere a anunțat că cariera sa se încheie. Speră ca Dumnezeu să îl mai țină în viață.

Jador a făcut o declarație uimitoare despre muzică. Cântărețul a renunțat la concerte din cauza problemelor de sănătate

Jador a făcut o declarație uimitoare despre muzică, după ce în ultima perioadă a avut un program extrem de încărcat. Cântărețul a renunțat la concerte din cauza problemelor de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

S-a fotografiat pe patul dintr-o unitate medicală, cu perfuzia în mână și cu oxigen și le-a transmis celor care îl urmăresc că anul acesta vrea să renunțe la expunerea publică. Vedeta consideră că a ajuns la capătul puterilor.

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei!

ADVERTISEMENT

Ultima piesă va fi în luna decembrie. Împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte!

În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Jador pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Jador, pe patul de spital
Jador, pe patul de spital. Artistul vrea să renunțe la muzică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Jador, final de carieră? Ce i-au scris internauții

Fanii interpretului de muzică de petrecere au reacționat imediat la postarea sa. Foarte multe persoane consideră că Jador a făcut o simplă glumă legat de retragerea din industria muzicală și că va reveni cu forțe proaspete.

De asemenea, au fost și oameni care au observat că vedeta este pregătită pentru o procedură ce are legătură cu partea gastrică. Cel mai probabil cântărețul nu reușește să se alimenteze cum trebuie pentru că este ocupat mereu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, fostul concurent de la Survivor România este foarte fericit că a găsit persoana potrivită pentru el. Este vorba de o tânără minionă și foarte frumoasă pe care a cunoscut-o în Spania, pe nume Alexandra Dobia.

ADVERTISEMENT