Life

Ce spune soția lui Dan Șucu despre faimosul om de afaceri, după 17 ani de relație. A transmis un mesaj foarte clar

Ce spune soția lui Dan Șucu despre faimosul om de afaceri. Cei doi sunt împreună de 17 ani, iar Diana Șucu a transmis acum un mesaj.
27.11.2022 | 16:04
Ce spune sotia lui Dan Sucu despre faimosul om de afaceri dupa 17 ani de relatie A transmis un mesaj foarte clar
Ce spune soția lui Dan Șucu despre faimosul om de afaceri. Foto Instagram Diana Șucu
ADVERTISEMENT

Ce spune soția lui Dan Șucu despre faimosul om de afaceri. Cei doi sunt împreună de 17 ani, iar acum aceasta a transmis un mesaj clar.

Ce spune soția lui Dan Șucu despre faimosul om de afaceri

Diana Șucu are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său de viață, faimosul om de afaceri Dan Șucu ce este și unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Prezenți la un eveniment important, Diana și Dan Șucu au fost extrem de eleganți împreună, iar soția afaceristului a spus clar într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Aceasta a spus că este foarte mândră de omul de afaceri, după ce acesta a cumpărat Ziarul Financiar, la un eveniment organizat de compania de media.

ADVERTISEMENT

„Mândră de bărbatul meu”, este descrierea pusă de Diana Șucu pe Instagram, despre Dan Șucu de la Imperiul Leilor.

Diana Șucu, declarații despre mariajul cu Dan Șucu

Soția milionarului Dan Șucu a mărturisit secretul relației sale de 17 ani cu Dan Șucu. Aceasta spune că respectul a fost cel mai important în relația lor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, căsnicia este o relație între doi parteneri ce nu numai că trebuie să se respecte, dar să fie și cei mai buni prieteni.

Comunicarea este foarte importantă într-o căsnicie și aceasta trebuie să fie un spațiu sigur în care să nu îți fie frică să întrebi sau să ceri ceva de la partener, pentru că știi că vei găsi mereu sprijin în acesta, și nu critici, a mai spus Diana Șucu.

ADVERTISEMENT

Diana Șucu a mărturisit că ea și soțul ei discută de cel puțin zece ori pe zi la telefon, acesta fiind persoana care îi dă un sentiment de pace ca nimeni altcineva.

„Eu cred că respectul este foarte important. Și să ajungi să fii într-o relație de prietenie cu partenerul de lângă tine. Să nu-ți fie teamă să-l întrebi absolut orice.

Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi, la telefon. Este persoana care mă calmează, care mă liniștește, țin cont de punctul lui de vedere întotdeauna”, a dezvăluit Diana Șucu în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

ADVERTISEMENT
Tags: