News

Ce spune un criminalist despre ucigașii lui Adrian Kreiner. Pistă nouă luată în calcul de procurori

Un expert criminalist a încercat să facă un portret pentru ucigașii afaceristului sibian Adrian Kreiner. Între timp, procurorii iau în calcul o nouă pistă.
09.11.2023 | 23:21
Ce spune un criminalist despre ucigasii lui Adrian Kreiner Pista noua luata in calcul de procurori
Expert criminalist, opinie despre ucigașii lui Adrian Kreiner. Pistă nouă luată în calcul de procurori. Sursa foto: Facebook / tribuna.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La 4 zile de la cazul șocant din Sibiu, ucigașii afaceristului Adrian Kreiner par a se fi evaporat din România. Un expert criminalist a încercat să facă un portret al atacatorilor.

Expert criminalist, opinie despre ucigașii lui Adrian Kreiner. Pistă nouă luată în calcul de procurori

Ancheta în cazul crimei din Sibiu înaintează destul de greu. În vila în care s-a petrecut jaful de duminică noapte, anchetatorii nu au găsit nicio amprentă. Cei trei indivizi care au pătruns în interior au purtat mănuși.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceștia și-au protejat fețele cu cagule. În prezent, singurul martor care i-a văzut, și anume fiica omului de afaceri, nu a putut da indicii care să conducă la realizarea portretelor făptașilor.

Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist, spune că ucigașii ar putea face parte dintr-un mediu infracțional. ”Sunt sigur că anchetatorii vor avea în vedere persoane care au mai comis asemenea fapte și pretabile să comită asemenea fapte.

ADVERTISEMENT

Cred că ar putea face parte din mediul infracțional, sunt oameni care își doresc să trăiască cu venituri pe care nu le muncesc și cu siguranță cu un trecut infracțional și de mare violență. Avem de-a face cu un jaf și s-a strecurat ca element negativ prezența victimei la locul faptei, ceea ce se întâmplă de multe ori”, afirmă acesta, citat de Știrile ProTV.

Ce au surprins camerele de supraveghere. Procurorii iau în calcul o nouă pistă

Între timp, un detaliu cheie în investigație a fost depistat de anchetatori. Unul dintre criminali a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce fuma o țigară pe stradă. Aceste mucuri de țigară lăsate în urmă au fost colectate și expertizate pentru identificarea profilului ADN al individului.

ADVERTISEMENT

În acest moment, nu există niciun suspect. Cazul pare însă că se complică. Asta pentru că procurorul de caz spune că nu este exclus ca făptașii să fi fost cetățeni străini, posibil ucraineni sau armeni, mai scrie sursa citată.

Încă de miercuri, ipoteza unui atac la comandă a devenit tot mai vehiculată. Mama logodnicei lui Kreiner a afirmat că hoții au acționat în așa fel încât să pară un simplu jaf.

ADVERTISEMENT

”Părerea mea personală, da (n.r. au acționat la comandă)! Este o părere personală, nu am discutat cu nimeni despre asta. Mie mi se pare că a fost ceva. Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt. Și nu vii întâmplător în grup. Vii unul sigur, îți încerci norocul ce poți fura, dar nu trei. Nu cunosc amănunte (n.r.: dacă era amenințat). Poliția anchetează”, a spus mama iubitei lui Adrian Kreiner,

ADVERTISEMENT