Life

Ce spune ziua nașterii despre tine. Voropchievici explică de ce sunt speciali cei născuți joia

Descoperă ce spune ziua nașterii despre tine, de la Mihai Voropchievici! Ce au special oamenii veniți pe lume joia? Dar duminica?
05.09.2023 | 13:22
Ce spune ziua nasterii despre tine Voropchievici explica de ce sunt speciali cei nascuti joia
Ziua nașterii spune totul despre tine. Mihai Voropchievici face analiza. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Află ce spune ziua nașterii despre tine și cum te definește. Mihai Voropchievici realizează un horoscop inedit, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK. Care sunt caracteristicile de bază ale celor născuți lunea, marțea, dar joia?Â

Ziua nașterii dezvăluie totul despre tine. Mihai Voropchievici, horoscop inedit

Fiecare persoană, în afară de ziua și luna nașterii, are și ziua săptămânii. Fiecare zi a săptămânii are o conotație specială și oferă o multitudine de informații care sunt extraordinar de beneficii.

ADVERTISEMENT

Prima zi a săptămânii e Duminica, ziua Soarelui. Are foc și aer, lumină și foc, două elemente importante. Numerele norocoase: 1, 4, 7, 10, 11, 19 și 30, incluzând aici ziua de naștere. Culorile benefice sunt auriul și galbenul. Parfumurile benefice sunt heliotropul, lavanda și trandafirul. Fructe: lămâi, mere galbene și gutui. Calitățile: generozitate, paternitate, loialitate, fidelitate în dragoste și prietenie. Au oportunități în muncă prin independență. Au energie și forță să lupte împotriva problemelor. Defectele: orgoliu și tendință spre dominare.

Ne mutăm la nativii zilei de luni. Lunea este patronată de Lună, iar asta vă face fecunzi, emotivi și afectivi. Este ziua sub imperiul pământului și al apei. Numere norocoase: 2, 9, 18, 20 și 28. Metalul benefic este argintul. Culorile norocoase: alb și bleu. Câteodată nu le e recomandat să poarte roșu, pentru că îi agită. Precipitându-i, pot acționa greșit. Parfumurile: mir, lăcrămioară, iris. Fructe: migdale, cocos, pepene galben și pepene portocaliu. Calități: creativi, blânzi, imaginativi. Ce pot să facă acești nativi? Pot provoca miracolul iubirii, dar pot la fel de bine căuta și conflictul pentru a încerca să vadă dacă relația în care au intrat va dura. Reușita e mai grea în viață din cauza ezitării de multe ori. E de preferat să mergeți pe intuiție. Defecte: căderea în reverie, iluzii, eschivare, lașitate.

ADVERTISEMENT

De ce sunt speciali cei veniți pe lume într-o zi de joi

Marțea e ziua forței, a disputelor, dar și a victoriilor, patronate de foc și apă: sunt două elemente puternice. De multe ori, cei născuți marțea iau foc din orice și apoi se sting. Numere norocoase: 3, 4, 8, 11, 13 și 16. Metalul protector: fierul. Culorile norocoase: portocaliu, bleu, purpuriu. Puteți folosi negru, care vă temperează pe cei născuți în această zi. Fructe: caisă, portocală, măr roșu. Calitățile: foarte combativi și tendință spre eroism. Caută adevărul și sunt destul de ritualiști în cuplu. La muncă, e puternică voința de a fi corect, de a face bine celor din jur. Defectele: prea temerari și uneori mult prea cruzi, chiar cu ei înșiși.

Miercuri: ziua din mijlocul săptămânii e guvernată de planeta Mercur. Planeta intră pe incidența aer și pământ. Numere norocoase: 2, 4, 5, 8, 20 și 35. Metalul benefic: mercurul. Culorile norocoase: negru, alb, gri, verde. Nu e indicată culoarea portocalie. Fructe benefice: măr verde și kiwi. Calități: elocință, arta negoțului și a comerțului. Acești nativi sunt cuceritori în dragoste și-n afaceri. În muncă, au simț de orientare. Pot fi și șefi de temut. Pot investi, dar cu prudență în afaceri. Defectele: șiretenie, prefăcătorie și înșelătorie.

ADVERTISEMENT

Ce spune ziua nașterii despre cei veniți pe lume joi? Ei bine, cei născuți joia sunt cu totul speciali. Planeta Jupiter este patroana acestei zile, dar și patroana norocului. E ziua plăcerilor, a dominației asupra celorlalți, patronată de aer și apă. Numere norocoase: 3, 5, 7, 12, 16, 22, 54. Culori: roșu. Feriți-vă de indigo! Fructe: rodie și coacăză. Calități: jovialitate, exigență. În muncă sunt activi, caută perfecțiunea în tot ce fac cerând ceva mai mult celor din jur. Sunt tineri ca suflet, cel puțin spiritual sunt veșnic tineri. Întotdeauna șansa stau în ei. Au noroc și atunci când nu au și știu să-l provoace când trebuie. Defecte: excese de toate felurile.

Sâmbăta, zi guvernată de Saturn

Ziua de vineri e guvernată de Venus și de zeița Fraia, zeița vikingilor, care patronează dragostea. E ziua amanților, dar și a îndrăgostiților. E sub patronajul pământ și aer. 6, 8, 13, 17 și 33 sunt numerele norocoase. Metalul benefic: cuprul sau arama. Culori: verde, roșcat, auriu și ca sfat: nu purtați maro. Parfumuri: liliac, mir. Fructe: măr, rodie. Calități: farmec, frumusețe, grație, puterea de a seduce ușor. Uneori, aceste persoane pot fi indecise și e bine să își asculte intuiția. În muncă, sunt dotați pentru orice. În dragoste, familia contează enorm. Defectele: abuz de propriile calități.

ADVERTISEMENT

Am ajuns și la ultima zi: sâmbăta. Sâmbăta e guvernată de Saturn, ziua care te obligă să ai răbdare și tenacitate. Ești omul care primește lecțiile dure ale destinului, patronat de pământ și foc. Numere norocoase: 9, 10, 14, 15, 52. Culori benefice: maro, violet, negru. Nu purta verde! Fructe: curmale, nuci, alune. Calități: răbdare și înțelepciune. De asemenea, ești călit fizic și psihic. Strălucești în dragoste, dar și în prietenie. Știi să dezamorsezi conflictele, transmiți entuziasm și armonie în jurul tău. Șansele de reușită sunt la ceasul înserării, nu noaptea târziu. Defecte: intransigența. Așadar, ziua nașterii are o semnificație aparte, după cum ați remarcat!

ADVERTISEMENT