Life

Ce spunea fosta soție a lui Cove despre bătăile încasate de la prezentatorul TV: „S-a depășit orice limită”

08.05.2021 | 19:25
Ce spunea fosta sotie a lui Cove despre bataile incasate de la prezentatorul TV Sa depasit orice limita
Ce spunea fosta soție a lui Cove despre bătăile încasate de la prezentatorul TV: „S-a depășit orice limită” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Cove a făcut dezvăluiri despre fostul ei partener de viață, cu mulți ani în urmă, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o cu bestialitatea. Maria Movileanu susținea, atunci, că prezentatorul TV nu este deloc ceea ce pare. 

Gabriel Coveșeanu, pe numele real, a fost acuzat că și-a agresat fizic soția în anul 2010. Cea care s-a confesat a fost chiar Maria Movileanu, însă prezentatorul de la „Vorbește lumea” a negat totul.

ADVERTISEMENT

Prima lui soție, cu care are și un copil, a făcut dezvăluiri uluitoare despre cum era el în calitate de soț, departe de camerele de filmat. În prezent, Cove este căsătorit cu Florentina Ene și au împreună doi copii.

Ce spunea fosta soție a lui Cove despre bătăile încasate de la prezentatorul TV: „S-a depășit orice limită”

Cove este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune datorită umorului și glumelor pe care le face în cadrul emisiunii de la Pro TV, pe care o prezintă alături de Lora. În 2010, acesta a fost implicat într-un scandal care a zguduit lumea showbiz-ului românesc.

ADVERTISEMENT

Gabriel Coveșeanu a fost căsătărit cu Maria Movileanu, prima lui soție, iar aceasta l-a acuzat că ar fi agresat-o fizic, de mai multe ori, chiar și după ce a născut. La vremea respectivă, prezentatorul a negat acuzațiile lansate de fosta parteneră.

„Mi-a fost foarte greu să mă hotărăsc să scriu despre toate aceste lucruri, unele dintre ele personale şi delicate, şi am suferit foarte mult fără să mă plâng nimănui, dar s-a depăşit orice limită, pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Nimeni n-ar crede că acest bărbat matur de 36 de ani, care s-a căsătorit din dragoste, îşi poate lovi soţia care-şi ţinea copilul în braţe la numai două luni după ce a devenit tată”, a declarat Maria Movileanu pentru libertatea.ro, la acel moment.

Cove și Maria Movileanu
Cove și Maria Movileanu. Sursa foto: bzi.ro

„Daca la bătaia de acum câteva zile, atunci când Cove m-a lovit cu pumnul în cap fara să țină cont că-l țineam în brațe pe Bogdan, băiatul nostru, nu am nici un martor, există totuși o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violență.

ADVERTISEMENT

(…) Cea care a văzut cum ma bătea Cove este chiar bona copilului. Cove are o problemă. Este frustrat, a ținut morțis să mă îngroape și pe mine și să mă transforme într-o frustrată. Tot ce-mi reproșa el mie erau, de fapt, caracterizări de-ale lui. De fiecare dată, pentru fiecare ceartă, eu eram vinovată. Recunosc că ne-am balacarit reciproc, dar în opinia mea nu trebuie să se ajungă la violență niciodată.

Niciodată nu și-a cerut scuze după ce m-a bătut. Spunea doar că eu l-am provocat. Nu este capabil nici să conducă o familie, nici să o țină. Știu ca Gabi este mult mai serios în lume și încearcă să-și păstreze imaginea și să nu si-o strice, dacă s-ar fi purtat așa și acasă, s-ar fi păstrat și familia”, a mai spus fosta soție a lui Cove la vremea respectivă, potrivit wowbiz.ro.

Cum a răspuns Cove acestor acuzații

Cove a spus, atunci, că acuzațiile Mariei au venit după ce el a cerut în instanță dreptul de a-și vedea copilul, care i-a fost îngrădit de mama sa.

„Am citit cu stupoare declaraţiile Mariei date către presă, dar nu vreau să intru în acest joc murdar al fostei mele soţii. Explicaţia pentru apariţia acelei scrisori deschise e că eu, în urmă cu două săptămâni, am decis să cer în instanţă dreptul de a avea acces la copilul meu, drept ce mi-a fost în permanenţă limitat şi îngrădit de fosta soţie”, s-a justificat Gabriel Coveșeanu, ca răspuns la acuzațiile fostei soții.

ADVERTISEMENT
Tags: