Life

Ce stil de viață a adoptat Denise Rifai. Alimentele pe care nu le consumă niciodată

În vârstă de 36 de ani, Denise Rifai este foarte atentă atunci când vine vorba de silueta sa. Ce nu mănâncă niciodată prezentatoarea de la Kanal D?
16.09.2022 | 11:23
Ce stil de viata a adoptat Denise Rifai Alimentele pe care nu le consuma niciodata
Ce alimente nu consumă Denise Rifai. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai acordă o importanță deosebită siluetei sale și felului în care arată. Prezentatoarea de la Kanal D este adepta unui stil de viață sănătos și a dezvăluit care sunt alimentele pe care nu le consumă niciodată.

Alimentele pe care Denise Rifai le evită cu desăvârșire. Vedeta Kanal D are un stil de viață echilibrat

Denise Rifai prezintă una dintre cele mai de succes emisiuni de la Kanal D și se bucură de atenția și admirația publicului. Vedeta își dorește să aibă apariții impecabile în fața celor care o urmăresc și de aceea are mare grijă la stilul de viață abordat.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a mărturisit că există anumite alimente pe care nu le poate consuma. Vedeta susține că este mult prea ocupată pentru a sta în bucătărie, dar și, dacă ar dispune de timp, nu ar găti niciodată cozonaci, pentru că nu îi poate mânca.

„Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc, dar am avut altă treabă până acum. Poate că atunci când voi avea mai mult timp liber, o să învăț să gătesc. Nu aș găti în viața mea cozonaci, nu pot să gătesc ceva ce nu aș mânca eu”, a declarat Denise Rifai pentru okmagazine.ro. 

ADVERTISEMENT

De altfel, prezentatoarea de la Kanal D nu mănâncă nici pâine, carne de porc sau lactate și nu bea băuturi carbogazoase. Totodată, Denise Rifai face sport, merge mult pe jos sau se antrenează la sală.

„Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

Ce mănâncă Denise Rifai pentru a se menține în formă

Când vine vorba de regimul său alimentar, Denise Rifai a dezvăluit că în fiecare zi consumă legume și alimente cu proteine, precum și un fructe.

„Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi. Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce.

ADVERTISEMENT

Nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea, pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald”, a mai spus Denise Rifai pentru sursa menționată anterior.

Cartofii sunt un alt aliment pe care Denise Rifai l-a trecut pe lista celor interzise, iar părerea sa este că o femeie își poate impune să renunțe la anumite mâncăruri pentru a fi mândră de silueta sa.

ADVERTISEMENT
Tags: