Life

Alimentele pe care le evită Denise Rifai. Prezentatoarea e atentă la felul în care arată

Denise Rifai este foarte strictă din punct de vedere alimentar și are o listă de produse pe care nu le consumă. Prezentatoarea are grijă de silueta sa.
28.07.2022 | 19:42
Alimentele pe care le evita Denise Rifai Prezentatoarea e atenta la felul in care arata
Denise Rifai, strictă din punct de vedere alimentar. La ce alimente renunță prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alimentele pe care le evită moderatoarea de la Kanal D sunt cele la care renunță majoritatea vedetelor din showbiz-ul autohton pentru a arăta trase prin inel. Frumoasa brunetă se menține în formă maximă la 36 de ani.

Produsele pe care nu le consumă Denise Rifai. Vedeta e foarte strictă

Denise Rifai este foarte atentă la produsele culinare pe care le consumă. Vedeta nu este obsedată de kilogramele de pe cântar, dar asta nu înseamnă că nu își hrănește corpul cu cele mai bune alimente și mai ales sport.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent.

Aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. 

Noi suntem și femei, evit și produsele lactate pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr”, a mărturisit prezentatoarea pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai și micile plăceri alimentare

Denise Rifai susține că are un metabolism clasic, lent, motiv pentru care este foarte strictă din punct de vedere alimentar. Moderatoarea de la Kanal D nu consumă deloc băuturi carbogazoase și nu pune sare în mâncare.

Vedeta reține foarte multă apă, mai ales în perioadele calde de peste an, pe lângă alimentație având grijă să facă și foarte mult sport. Organizarea, sănătatea fizică și psihică sunt luate în calcul mereu de frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Denise Rifai are și câteva mici plăceri alimentare, una dintre acestea fiind la pepenele roșu căruia nu-i poate rezista. Oricând poate renunța la cartofi prăjiți în favoarea acestui fruct.

ADVERTISEMENT