Life

Ce știu fetițele Danei Roba despre părinții lor: “Sunt prea mici pentru a digera o astfel de situație”

Ce știu fetițele Danei Roba despre părinții lor, la aproape o săptămână după ce make-up artistul a ajuns la spital, în stare gravă. Dezvăluirile unui apropiat.
11.06.2023 | 18:01
Ce stiu fetitele Danei Roba despre parintii lor Sunt prea mici pentru a digera o astfel de situatie
Ce știu fetițele Danei Roba despre părinții lor: Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fetițele Danei Roba încă nu știu nimic despre părinții lor, în timp ce mama lor este internată în continuare la spital, iar tatăl este la închisoare. A trecut aproape o săptămână de când vedeta a ajuns pe mâinile medicilor, bătută de soț. Un apropiat al vedetei a făcut câteva dezvăluiri despre starea acesteia.

Ce știu fetițele Danei Roba despre părinții lor. Make-up artistul s-ar fi trezit din comă

La începutul săptămânii, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. Acesta a lovit-o cu un topor în zona capului, dar și în alte părți ale corpului. Cunoscuta make-up artistă a ajuns la spital în stare gravă și a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, care a durat nouă ore.

ADVERTISEMENT

Daniel Balaciu, soțul vedetei, a ajuns în arest după cele întâmplate, iar soția lui este la spital, în proces de recuperare. Cei doi au împreună două fetițe, Chantal și Celine.

Luni, Daniel Balaciu și-a bătut soția până când aceasta a ajuns în spital și s-a zbătut între viață și moarte. Medicii au fost rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale vedetei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, potrivit Cancan.ro, Dana Roba s-ar fi trezit și ar fi conștientă. Agresiunea îndurată din partea soțului o va afecta din toate punctele de vedere, însă membrii familiei spun că își revine.

“Dana este OK, este conștientă, am vorbit. Familia este alături de ea în fiecare moment, o vizitează constant. Se concentrează foarte mult pe starea ei și sunt cât se poate de fericiți că s-a trezit și că încet, încet își revine.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să trecem și peste această încercare”, a declarat un apropiat al make-up artistului pentru sursa citată.

Între timp, Daniel Balaciu se află în continuare în arest, dar fetele celor doi soți încă nu știu nimic despre cele întâmplate. Cele mici nu știu că mama lor este la spital și nici că tatăl lor este pe mâna oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

“Fetele sunt bine, ele sunt prea mici pentru a putea digera o astfel de situație. Nu știu ce s-a întâmplat cu mama lor și nici cu tatăl. N-au vizitat-o până acum pe Dana, însă restul familiei este alături de ea”, a mai declarat apropiatul vedetei pentru aceeași sursă.

De ce a pornit bătaia încasată de Dana Roba

Bărbatul și-ar fi agresat soția pentru că nu ar fi vrut divorțul. Acesta chiar ar fi amenințat-o pe Dana Robu că o va ucide, dar nimeni nu l-a crezut, deoarece niciodată nu a fost violent cu ea. Ultimul termen al procesului de divorț urma să aibă loc chiar pe 9 iunie.

ADVERTISEMENT