Life

Dana Roba, căsăpită de soț cu toporul. De la ce a pornit totul, misterul a fost dezlegat

Au trecut 3 zile de când Dana Roba a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu.
09.06.2023 | 09:15
Dana Roba casapita de sot cu toporul De la ce a pornit totul misterul a fost dezlegat
Dana Roba, bătută până aproape de moarte de soțul Daniel Balaciu / Fotomontaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Showbiz-ul a încremenit în momentul în care s-a aflat că Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a fost căsăpită de soțul ei. În primă fază, s-a spus că bărbatul a zdrobit-o, la propriu, cu un ciocan, însă presa a anunțat că a fost vorba, de fapt, de un topor. FANATIK are detalii șocante despre cauza care a declanșat mutilarea femeii!

Ce ar fi declanșat tortura la care a fost supusă Dana Roba

Dana Roba a fost căsăpită de soțul ei cu un topor după ce, spune presa, bărbatul ar fi aflat că ea se vede deja cu altcineva. Deși se separaseră de luni bune și nu mai formau un cuplu, cei doi au decis să locuiască, în continuare, în aceeași casă pentru fetițele lor. Supărat de faptul că Dana se vede cu un alt bărbat, Daniel Balaciu, încă soțul vedetei, a măcelărit-o cu un topor, i-a retezat 2 degete și i-a zdrobit mâna și i-a spart capul.

ADVERTISEMENT

Informațiile FANATIK susțin însă că nicidecum nu a fost vorba de infidelitatea Danei Roba, ci altceva l-ar fi făcut pe Daniel Balaciu să-și căsăpească soția. În multe rânduri de când s-a pocăit, Dana Roba a vorbit despre Dumnezeu, familie și despre puterea de a-și dedica viața lui Iisus Hristos.

Conform religiei penticostale, infidelitatea este complet interzisă și poate fi grav pedepsită. Așa se face că apropiații ei zic că Dana Roba nu ar fi călcat strâmb niciodată în căsnicia cu Daniel Balaciu. Era o mamă dedicată, dar și o femeie de succes. Avea eleve la cursurile de make-up din toată țara.

ADVERTISEMENT

Informat deja despre divorț, Daniel Balaciu s-a trezit într-o groapă fără fund. De când cei doi deveniseră părinți, Dana Roba era cea care se ocupa de aducerea banilor în casă. Bărbatul se ocupa de cele două fetițe pe care le au împreună și nu mai muncea deloc. Sursele noastre punctează faptul că, văzut fără banii Danei Roba, Daniel Balaciu și-ar fi ieșit din minți.

Mai mult, se pare că ar fi plănuit pas cu pas ce avea să urmeze. Conștient de faptul că dacă se desparte de celebrul make-up artist trebuie să se apuce de muncă, Daniel Balaciu n-ar fi suportat ideea de a-și găsi un serviciu. Între cei doi ar fi existat nenumărate discuții pe această temă, însă Dana Roba ar fi acceptat să fie singura care întreține familia, cu condiția ca soțul ei să se dedice 100% în creșterea fetițelor lor.

ADVERTISEMENT

Ce spun medicii despre cazul Danei Roba

Pentru că nu mai exista nicio cale de împăcare între cei doi, Daniel Balaciu a dus fetițele la bunici. N-ar fi îndrăznit nicidecum să o confrunte pe Dana Roba. Ar fi luat un topor și ar fi lovit-o în mod repetat, până la inconștiență. Văzând-o, apoi, într-o baltă de sânge, bărbatul a alertat autoritățile și a chemat o ambulanță la fața locului. Medicii ajunși au rămas în stare de șoc atunci când au văzut-o pe Dana Roba.

„Îi lipsesc 2 degete pe care, din păcate, nu le mai putem reface. Mâna stângă este zdrobită și are vânătăi din cap și până în picioare. A suferit deja o intervenție chirurgicală pe creier, care a durat 9 ore. Numai Dumnezeu o poate scăpa din ghearele morții, dacă face un miracol.

ADVERTISEMENT

Sunt șanse extrem de mici să mai fie un om normal. În funcție de cum evoluează lucrurile, poate rămâne într-un scaun cu rotile toată viața, paralizată. Ori la pat, o legumă. E de necrezut așa ceva”, au declarat medicii, în exclusivitate pentru FANATIK.

Prietenele Danei Roba, în stare de șoc: „E un monstru”

Ceea ce i s-a întâmplat Danei Roba le-a lăsat fără grai pe bunele sale prietene, Nicoleta. Ea a acceptat să vorbească, în exclusivitate pentru FANATIK, despre cele petrecute cu celebrul make-up artist.

„Încă încerc să-mi revin, toate rugăciunile mele sunt cu ea. E un monstru! Au două fetițe superbe împreună, dacă nu s-a gândit la ea, trebuia să se gândească la copiii lor. Dacă fetițele astea rămân fără mamă, oare l-ar ierta vreodată? Am înțeles că încearcă să se scoată nebun din toată povestea asta, dar sper că autoritățile nu dorm. 

Era un om liniștit și nu părea să iasă din cuvântul ei. Exclus ca Dana să-l fi înșelat vreodată sau să-și fi făcut, recent, vreo relație. Dana stătea și 14-16 ore cu cursantele ei și cu programările la machiaj. Iubește ceea ce face, machiajul e viața ei. De când s-a pocăit, nici măcar apariții publice nu a mai avut. Rare au mai fost ocaziile astea, iar la toate evenimentele erau împreună.

„Știa că va rămâne cu mâna goală”

Suntem cu toții în stare de șoc și nu ne explicăm ce s-a întâmplat. Probabil știa că va rămâne cu mâna goală dacă se desparte de Dana și a vrut să se răzbune pe ea. De când sunt împreună, el n-a muncit o zi! Ea a cărat familia în spate, le-a asigurat fetițelor tot ce aveau nevoie. E o mamă exemplară, o femeie puternică și muncitoare și a luptat din greu să-și construiască un nume. Și, mai ales, să șteargă dramele și scandalurile trecutului. La penticostali e un păcat uriaș să fii infidel, cu siguranță Dana nu a făcut așa ceva. 

Avea momente în care își idolatriza bărbatul. Ne spunea că muncește zi și noapte și el nu trebuie să facă nimic, numai să o ajute cu fetele. Suntem în stare de șoc. Sperăm într-o minune… Pentru fetițele ei care cu siguranță se întreabă unde este mama lor și ce s-a întâmplat cu ea. Daniel nu era violent, nu a dat niciodată de înțeles că între ei ar exista tensiuni…”, a povestit Nicoleta, prietena Danei Roba, în exclusivitate pentru FANATIK. 

Ce șanse sunt să-și mai revină Dana Roba

Așa cum au declarat surse medicale pentru FANATIK, șansele ca Dana Roba să mai fie vreodată un om normal, ca înainte, sunt extrem de mici. În tot acest timp în care vedeta luptă, în spital, pentru viața ei, soțul său, Daniel Balaciu, este în arest.

Bărbatul încearcă să iasă nebun din toată povestea, pentru a scăpa de închisoare. În dimineața zilei de 8 iunie, încadrarea lui Daniel Balaciu ar fi fost schimbată de către procurori din bătăi și alte violențe în tentativă de omor.

ADVERTISEMENT