Life

Ce studii are, de fapt, Georgiana Lobonț. Puțină lume s-ar fi așteptat la un asemenea domeniu

Georgiana Lobonț este cunoscută de multă lume pentru muzica ei, dar puțini știu în ce domeniu ar fi trebuit, de fapt, să lucreze.
19.08.2023 | 15:00
Ce studii are de fapt Georgiana Lobont Putina lume sar fi asteptat la un asemenea domeniu
Câte clase are Georgiana Lobonț. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi din țară și este greu de crezut că există măcar un român care să nu fi auzit o dată-n viață una dintre piesele ei. Totuși, artista nu a avut în plan să rămână la stadiul de cântăreață. Ce domeniu a studiat de fapt?

Ce studii are, de fapt, Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț cântă de la patru ani, iar la 12 ani deja își câștiga primii bani din muzică, după cum chiar ea a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK. În adolescență, a studiat la Școala Populară de Arte în Cluj.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în anul 2005, a bifat o apariție în cadrul unei emisiuni folclorice, iar în 2010 și-a lansat primul album muzical. Cu toate acestea, adevărat succes pe piața muzicală din România l-a cunoscut în urmă cu urmă cu trei ani, când a lansat piesa fata mea alături de Armin Nicoară, care între timp i-a devenit fin.

„Boom-ul a fost acum cu piesa ‘Fata mea’. Până atunci a fost doar o ascensiune frumoasă. Toată cariera mea o am desfășurată cu fiecare pas în parte. La mine nu a fost să sar de la 1 la 10 direct, să mă pierd și să nu știu cum să gestionez asta.

ADVERTISEMENT

Dacă se întâmpla așa, cred că o luam razna, dacă deveneam instant faimoasă. Am reușit un succes răsunător, dar în 2010 am scos primul meu album”, ne-a povestit Georgiana Lobonț despre cariera sa.

De atunci, cântăreața a lansat hit după hit, iar fanii o urmăresc îndeaproape, fiind la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, personală sau profesională. Dar ce nu știe multă lume, este faptul că nu și-a pus de la început nădejdea în muzică.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta a fost studenta Facultății de Drept din Cluj, dar nu a mai lucrat în domeniu. După nuntă, ea și soțul său, de care la începutul anului 2023 s-a spus că divorțează, au riscat totul și s-au lansat pe piața muzicală.

A investit toți banii de la nuntă în cariera sa

Au vândut apartamentul cumpărat din banii de la nuntă și au investit totul în cariera artistei, fără să ia în calcul eșecul. Georgiana Lonbonț a povestit, la un moment dat, că soțul său a renunțat la meseria sa pentru a-i deveni impresar.

ADVERTISEMENT

„Rareș s-a dedicat total carierei mele. După ce ne-am căsătorit, ne-am luat un apartament și am crezut că facem bani din chirii, ca investiție. Pentru că acesta era un vis de-al nostru, să investim în imobiliare.

Apoi, am vrut să vindem apartamentul și să investim în plan muzical. Pentru că niciunul dintre noi nu mai practicam meseriile de bază, eu consilier juridic sau avocat și el stomatolog. Nimeni nu a știut că noi am vândut apartamentul”, a povestit Georgiana Lobonț la Antena Stars, conform kfetele.ro. 

ADVERTISEMENT