Life

Ce studii are, de fapt, Horia Brenciu. Puțină lume s-ar fi așteptat la o asemenea surpriză

Ce facultate a urmat, în realitate, Horia Brenciu. Puține persoane știu cât de mult a muncit antrenorul de la Vocea României.
15.12.2023 | 16:49
Ce studii are de fapt Horia Brenciu Putina lume sar fi asteptat la o asemenea surpriza
Ce facultate a urmat, în realitate, Horia Brenciu. Puține persoane știu cât de mult a muncit antrenorul de la Vocea României. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce studii are, de fapt, Horia Brenciu. Puțină lume s-ar fi așteptat la o asemenea surpriză. Renumitul artist, originar din orașul Brașov, a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Ce facultate a urmat, în realitate, Horia Brenciu. Puține persoane știu cât de mult a muncit antrenorul de la Vocea României

Ce facultate a urmat, în realitate, Horia Brenciu. Puține persoane știu cât de mult a muncit antrenorul de la Vocea României pentru a avea cariera înfloritoare din momentul de față. Cântărețul uimește cu felul său de a fi și cu talentul.

ADVERTISEMENT

Știe să cânte mai multe stiluri muzicale și stăpânește numeroase instrumente, printre care se numără pianul și muzicuța. A prezentat show-uri și a apărut în emisiuni cunoscute, precum și în filme românești.

Cu toate acestea puțini știu care sunt studiile pe care le are vedeta de la Pro TV. Horia Brenciu a absolvit Liceul Andrei Şaguna din Braşov şi s-a specializat mai târziu la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Aceste studii au avut loc în perioada 1994-1998, la secția Multimedia a Facultății de Film din cadrul UNATC. Nu a dat examenul de licență. De asemenea, antrenorul de la Vocea României a urmat cursurile de la Școala Populară de Arte și Meserii Tiberiu Brediceanu din localitatea natală.

Horia Brenciu, carieră de peste 30 de ani în televiziune

Horia Brenciu are o carieră de peste 30 de ani în televiziune. Foarte multă lume îl cunoaște din perioada în care modera emisiunea ROBINGO, însă începuturile sale sunt de când cânta la pian cu trupa Apropo. Se întâmpla în anul 1990.

ADVERTISEMENT

Trei ani mai târziu a bifat prima apariție la televizor, la TVR, la Concurs de seducţie. Emisiunea a fost realizată pe litoral. În acelaşi an artistul a fost selectat să prezinte emisiunea ROBINGO şi de atunci s-a făcut din ce în ce mai remarcat.

A fost la cârma acestui show până în 1998, deși inițial semnase numai o colaborare cu Televiziunea Publică. Cântărețul mai este recunoscut și pentru emisiunea Tip Top Mini Top, difuzată tot la TVR. Ulterior, a semnat cu Antena 1 și cu Pro TV.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Horia Brenciu este antrenor la Vocea României, are un podcast pe canalul său de Youtube și numeroase evenimente la care participă cu trupa sa. În plan personal, artistul este căsătorit și împlinit din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT