Life

Sunt reale conflictele dintre jurații de la Vocea României? Tudor Chirilă, adevărul despre micile tensiuni dintre el și Irina Rimes sau Horia Brenciu: „Lucrurile sunt separate”

Tudor Chirilă a spus adevărul despre tensiunile de la Vocea României. Sunt reale sau nu conflictele cu Irine Rimes și cu Horia Brenciu?
15.12.2023 | 08:37
Sunt reale conflictele dintre juratii de la Vocea Romaniei Tudor Chirila adevarul despre micile tensiuni dintre el si Irina Rimes sau Horia Brenciu Lucrurile sunt separate
Tudor Chirilă a vorbit despre conflictele de la Vocea României. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a făcut dezvăluiri din culisele Vocea României și a spus care este, de fapt, relația cu ceilalți antrenori. De multe ori, cei de acasă sunt martorii diferitor conflicte, iar artistul a spus acum cât de reale sunt.

Care este adevărul despre conflictele de la Vocea României. Tudor Chirilă a făcut dezvăluiri

Nu de puține ori, telespectatorii au putut simți tensiunile dintre antrenorii de la Vocea României. „Capul răutăților” este adesea Tudor Chirilă, care nu ratează ocazia de a-i înțepa pe colegii săi.

ADVERTISEMENT

Sezonul acesta l-a luat în vizor pe Horia Brenciu, cu care a avut mai multe discuții spumoase, dar artistul a dezvăluit că acestea nu sunt nici pe departe niște certuri reale și că multe sunt de dragul showului.

„Foarte bine, ne distrăm în show-ul ăsta. Cred că amândurora ne-a plăcut așa-zisul conflict dintre noi. Horia este, într-adevăr, un vechi om de televiziune și un bun încasator. Eu sunt vechi în show-ul ăsta și-mi place să mă joc și să intru în dialog cu el.

ADVERTISEMENT

Poate că nu sunt întotdeauna atât de spumoase pe cât ni le-am dori (n. red. conflictele), dar sunt și multe foarte mișto și ne înțepăm fără să ne dezumflăm”, a declarat Tudor Chirilă despre conflicte și cum se înțelege cu Horia Brenciu, pentru viva.ro. 

„Irina, la început, nu a înțeles”

Pe de altă parte, conflictele cu Irina Rimes au părut uneori personale, iar Tudor Chirilă a confirmat acum că în primul sezon, artista se simte atacată atunci când primea anumite remarci. Între timp, situația la Vocea României s-a mai relaxat din punctul acesta de vedere.

ADVERTISEMENT

„Cred că Irina, la început, la primul ei sezon, nu a înțeles mecanica asta a show-ului, că ne mai înțepăm și că, atunci când ești în fața unei camere, poate faci un pic mai mult. Dar s-a lămurit că lucrurile sunt separate. În show suntem și noi înșine. Dar, în același timp, ne permite, în anumite momente, să jucăm și niște personaje.

În ce mă privește, Vocea României este pentru mine și o tribună care îmi dă posibilitatea să mai filozofez pe marginea unor chestii care mă preocupă. Cum a fost și momentul concurentei de la Horia & Theo, care studiază în Manchester și m-a întristat ideea că ea nu vrea să se mai întoarcă în țară.

ADVERTISEMENT

Zona asta o am cu toți antrenorii. N e mai aruncăm replici unii altora, mai ales în etapa audițiilor pe nevăzute, când ne luptăm pentru câte un concurent. Dar e un joc pe care l-am avut și cu Smiley, și cu Theo, nu doar cu Irina. Chestia este că îți e mai ușor să dialoghezi cu cel care îți este în proximitate. Când Smiley era lângă mine, s-a născut chestia cu vecinul”, a mai spus Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT