Life

Ce studii are, de fapt, Smiley. Puțină lume s-ar fi așteptat la această meserie pentru prezentatorul de la Românii au Talent

Ce școli a terminat Smiley, prezentatorul de la Românii au Talent. Prea puțini oameni s-ar fi așteptat la o asemenea meserie
17.02.2023 | 19:30
Ce studii are de fapt Smiley Putina lume sar fi asteptat la aceasta meserie pentru prezentatorul de la Romanii au Talent
Ce studii are, de fapt, Smiley, prezentatorul de la Românii au Talent. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Smiley, unul dintre cei doi prezentatori de la Românii au Talent a lăsat pe toți cu gura căscată când a vorbit despre studiile făcute. Greu de crezut, însă muzicianul, unul dintre cei mai talentați, căutați și iubiți din România are la bază o facultate total diferită.

Ce studii are Smiley. Nu sunt în domeniul muzical

Smiley, adică Tiberiu Andrei Maria pe numele său real, și-a făcut debutul în muzică alături de trupa Simplu. De peste un deceniu, Smiley a ales să cânte singur și a urmat o carieră solo, una încununată cu zeci de hituri.

ADVERTISEMENT

Pe lângă meseria de cântăreț, Smiley este și un compozitor îndelung căutat, dar și actor, prezentator și chiar producător muzical. Așa a ajuns pe culmile showbiz-ului autohton.

Puțină lume știe că Smiley nici măcar nu a studiat muzica la facultate. Este adevărat că a terminat un liceu de arte. Tiberiu Andrei Maria s-a născut pe 27 iulie 1983. A mers la Școala Populară de Artă de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secția chitară clasică.

ADVERTISEMENT

După care, surprize, surprize, însă a făcut un pas uriaș și nu tocmai apropiat de muzică. Acesta a ales să meargă la Facultatea de Comerț, de la Academia de Studii Economice din București.

Ba chiar a reușit să o încheie cu brio și să-și ia și diploma. Nu s-a folosit prea mult de având în vedere că între timp a ajuns o vedetă a trustului Pro TV. Lucrează atât la Românii au talent cât și la Vocea României.

ADVERTISEMENT

Cel mai tare rol din viața lui este însă cel de tătic. Smiley a transmis că nu vrea să piardă nimic din viața micuței Josephine, fetița pe care o are alături de Gina Pistol.

„Sunt prezent în viața fiicei mele, în viața Ginei. Suntem foarte implicați, petrecem mult timp cu copilul nostru și ne bucurăm foarte mult.

ADVERTISEMENT

Tocmai ne-am întors din vacanță și practic azi e prima zi când am început activitatea la studio. Sunt răbdător și mă emoționează fiecare lucru nou pe care îl văd la ea. Sunt extrem de bucuros”, a explicat Smiley

ADVERTISEMENT
Tags: