Life

Ce studii are Oana Zăvoranu. Fosta soție a lui Pepe este mândră de ele

05.11.2020 | 18:19
Ce studii are Oana Zavoranu Fosta sotie a lui Pepe este mandra de ele
Ce studii are Oana Zăvoranu. Fosta soție a lui Pepe este mândră de ele. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate și asumate vedete din showbiz-ul românesc, motiv pentru care face furori cu fiecare declarație pe care o face. Fanii acesteia și-au exprimat deseori dorința de a o cunoaște mai mult pe brunetă, motiv pentru care Oana a făcut dezvăluiri cu privire la studiile sale.

Oana Zăvoranu a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, lansându-se în industria cinematografică, mai apoi în cea muzicală, cochetând și cu televiziunea, fiind moderatoarea unor emisiuni.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă s-a făcut rapid remarcată, ca urmare a energiei sale și a comportamentului vulcanic. Fiind carismatică și mereu cu vorbele la ea, femeia de afaceri se bucură de multă popularitate și de o carieră de succes.

Ce studii are Oana Zăvoranu. Fosta soție a lui Pepe este mândră de ele

Oana Zăvoranu, în vârstă de 47 de ani, arată precum o adolescentă și este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează adesea fotografii de senzație. Pe lângă întrebările referitoare la maniera în care vedeta reușește să arate așa de bine, fanii s-au arătat interesați și de studiile pe care la are actrița.

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit, în cadrul postărilor de la Instastory, că a absolvit cursurile Facultății de Drept a Universității Titu Maiorescu, din București. Vedeta a ales să își dea licența la criminalistică, iar lucrea ei s-a numit „Elementele tactice și metodologice cu privire la investigarea furtului din buzunare”. Teza brunetei a fost apreciată, aceasta obținând nota 8,72.

După ce a absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, Oana Zăvoranu a ajuns la concluzia că nu își dorește o carieră în domeniu, motiv pentru care, cu ajutorul unor prieteni din televiziune, s-a înscris la un casting pentru moderatori de emisiuni TV. Spre surprinderea ei, Oana a fost selectată și a devenit prezentatoarea emisiunii „Vară pentru 2” de la postul TVR2 și a debutat în actorie cu un rol în celebra telenovelă „Numai iubirea”.

ADVERTISEMENT
Oana Zavoranu
Ce studii are Oana Zăvoranu. Fosta soție a lui Pepe este mândră de ele. Colaj: Fanatik

În prezent, Oana Zăvoranu joacă în serialul „Sacrificiul” de pe Antena 1 și este implicată în afaceri, având o clinică privată. Exuberanta actriță și-a lansat și un parfum în urmă cu mai mulți ani și i-a anunțat pe fani că le pregătește noi proiecte de excepție.