Life

Cum s-a îndrăgostit Răzvan Simion de Daliana Răducan. De ce a ales-o pe ea să îi fie soție

Cum s-a îndrăgostit Răzvan Simion de Daliana Răducan este o întrebare pe care multe persoane o au, având în vedere că cei doi activează în domenii total diferite.
01.05.2024 | 13:47
Cum sa indragostit Razvan Simion de Daliana Raducan De ce a aleso pe ea sa ii fie sotie
Cum s-a îndrăgostit Răzvan Simion de Daliana Răducan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daliana Răducan a vorbit despre relația cu Răzvan Simion. Cum s-a întâmplat totul, cum s-au cunoscut și mai mult de atât cum s-a îndrăgostit faimosul prezentator tv de ea?

Cum s-a îndrăgostit Răzvan Simion de Daliana Răducan

Răzvan Simion a avut o relație de câțiva ani cu Lidia Buble. La ceva timp după ce ambii parteneri au decis să e despartă, prezentatorul tv a confirmat că este într-o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Acesta formează un cuplu cu Daliana Răducan, care nu activează în domeniul media. Cum s-au cunoscut cei doi însă și cum s-a îndrăgostit faimosul prezentator tv? Adevărul este că meseria ei l-a atras destul de tare.

În cadrul podcast-ului realizat de Elizei Kazan, Daliana Răducan a vorbit despre relația cu Răzvan Simion. Ea consideră că faptul că este arhitect a contat foarte mult, ba chiar asta l-ar fi impresionat pe celebrul prezentator tv.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ea consideră că dacă nu ar fi avut o meserie de admirat, cel mai probabil nimic nu ar fi fost între cei doi. Pe de altă parte, există și susținere de ambele părți, dar și o chimie puternică, a mai adăugat aceasta.

Totodată, Daliana Răducanu a mai punctat și faptul că cei doi au îndeplinit toate ”criteriile” de până acum. Drept urmare, nu mai rămâne decât ca pasul cel mare și anume nunta, să aibă loc. 

ADVERTISEMENT

Cei doi se pregătesc de nuntă

„Cred că a fost impresionat de faptul că sunt arhitect. Nu cred că s-ar fi uitat la mine altfel, dacă nu aveam o meserie pe care el să o admire. Bineînțeles, chimia și susținerea dintre noi, care sunt foarte puternice. Cred că am îndeplinit toate criteriile de până acum. Noi suntem logodiți de un an de zile și urmează să ne căsătorim vara aceasta”, a dezvăluit aceasta.

Ce și-a dorit Răzvan Simion și ce i-a oferit Daliana Răducan? Tânăra spune că prezentatorul tv a vrut un om pe care se poate baza și care să îi fie alături în procesul său de dezvoltare. Iar aceste lucruri au venit din ambele părți.

ADVERTISEMENT

Acum, cei doi se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viața lor. Și lucrurile merg ca pe roate. Rochia de mireasă deja este pregătită, iar invitațiile au fost la rândul lor trimise.

„Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poate baza, cu care să simtă că se poate dezvolta, cu care știe că poate să își clădească o viață frumoasă. (…) Am plănuit toate detaliile. Am început, am dat drumul la rochia de mireasă, am trimis invitațiile”, a mai declarat Daliana Răducan, în cadrul podcast-ului realizat de Elizei Kazan.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni