Life

Cum s-a îndrăgostit Răzvan Simion de Daliana Răducan. De ce a ales-o pe ea să îi fie soție

Cum s-a îndrăgostit Răzvan Simion de Daliana Răducan este o întrebare pe care multe persoane o au, având în vedere că cei doi activează în domenii total diferite.
01.05.2024 | 13:47
Cum sa indragostit Razvan Simion de Daliana Raducan De ce a aleso pe ea sa ii fie sotie
Cum s-a îndrăgostit Răzvan Simion de Daliana Răducan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daliana Răducan a vorbit despre relația cu Răzvan Simion. Cum s-a întâmplat totul, cum s-au cunoscut și mai mult de atât cum s-a îndrăgostit faimosul prezentator tv de ea?

Cum s-a îndrăgostit Răzvan Simion de Daliana Răducan

Răzvan Simion a avut o relație de câțiva ani cu Lidia Buble. La ceva timp după ce ambii parteneri au decis să e despartă, prezentatorul tv a confirmat că este într-o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Acesta formează un cuplu cu Daliana Răducan, care nu activează în domeniul media. Cum s-au cunoscut cei doi însă și cum s-a îndrăgostit faimosul prezentator tv? Adevărul este că meseria ei l-a atras destul de tare.

În cadrul podcast-ului realizat de Elizei Kazan, Daliana Răducan a vorbit despre relația cu Răzvan Simion. Ea consideră că faptul că este arhitect a contat foarte mult, ba chiar asta l-ar fi impresionat pe celebrul prezentator tv.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ea consideră că dacă nu ar fi avut o meserie de admirat, cel mai probabil nimic nu ar fi fost între cei doi. Pe de altă parte, există și susținere de ambele părți, dar și o chimie puternică, a mai adăugat aceasta.

Totodată, Daliana Răducanu a mai punctat și faptul că cei doi au îndeplinit toate ”criteriile” de până acum. Drept urmare, nu mai rămâne decât ca pasul cel mare și anume nunta, să aibă loc. 

ADVERTISEMENT

Cei doi se pregătesc de nuntă

„Cred că a fost impresionat de faptul că sunt arhitect. Nu cred că s-ar fi uitat la mine altfel, dacă nu aveam o meserie pe care el să o admire. Bineînțeles, chimia și susținerea dintre noi, care sunt foarte puternice. Cred că am îndeplinit toate criteriile de până acum. Noi suntem logodiți de un an de zile și urmează să ne căsătorim vara aceasta”, a dezvăluit aceasta.

Ce și-a dorit Răzvan Simion și ce i-a oferit Daliana Răducan? Tânăra spune că prezentatorul tv a vrut un om pe care se poate baza și care să îi fie alături în procesul său de dezvoltare. Iar aceste lucruri au venit din ambele părți.

ADVERTISEMENT

Acum, cei doi se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viața lor. Și lucrurile merg ca pe roate. Rochia de mireasă deja este pregătită, iar invitațiile au fost la rândul lor trimise.

„Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poate baza, cu care să simtă că se poate dezvolta, cu care știe că poate să își clădească o viață frumoasă. (…) Am plănuit toate detaliile. Am început, am dat drumul la rochia de mireasă, am trimis invitațiile”, a mai declarat Daliana Răducan, în cadrul podcast-ului realizat de Elizei Kazan.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui...
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui a fost surprins celebrul artist
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților