Life

Ce surpriză a primit Antonia de Ziua Femeii, în emisiunea lui Teo Trandafir: „Ne spunem de fiecare dată că ne iubim”

Antonia a avut parte de o surpriză frumoasă de Ziua Femeii. Mama cântăreței, Denise Iacobescu, a intrat în direct în emisiunea lui Teo Trandafir, având numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale.
08.03.2022 | 15:48
Ce surpriza a primit Antonia de Ziua Femeii in emisiunea lui Teo Trandafir Ne spunem de fiecare data ca ne iubim
ADVERTISEMENT

Antonia a primit cele mai frumoase urări de 8 Martie și nu de la orice persoană, ci chiar de la cea care a adus-o pe lume. Denise Iacobescu a intrat în direct la Teo Show, acolo unde artista a fost invitată, făcând-o pe aceasta să zâmbească și să mulțumească pentru că are o mamă atât de minunată.

Antonia, mesaj frumos din partea mamei sale, în direct

Antonia a fost invitată pentru a vorbi despre noul ei proiect muzical. Aceasta a înregistrat de curând o melodie cu Arkanian, intitulată „Complicated”. Ideea piesei a venit de la băiatul care face parte din trupa Golden Gang a lui Alex Velea, iar Antoniei i-a plăcut foarte mult ideea cântecului și nu a putut să îl refuze.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Velea a vorbit și despre proiectele sale de viitor. Cel mai important va avea loc pe 12 martie, pe Arena Națională. Antonia este unul dintre artiștii care va participa în show-ul umanitar „We are one”, realizat de organizatorii SAGA Festival pentru victimele războiului din Ucraina.

La un moment dat, în timp ce artista vorbea despre muzică și cum rezistă în haosul lumii actuale, a intervenit mama cântăreței, prin Skype.

ADVERTISEMENT

„Ne-am făcut ziua mai frumoasă, la prima oră. În afară de sărbători, Paște și Crăciun, ne vedem de zilele de naștere. Ne vedem când îi mai aduce pe băieți la mine. E genul de persoană care încearcă să mulțumească pe toată lumea. Își face timp. Eu, ca mamă, sunt fericită și dacă o văd 5 sau 10 minute”, au fost declarațiile emoționante făcute de Denise Iacobescu la adresa fiicei sale.

Mama Antoniei a intrat prin videocall în direct la Kanal D. Foto: Kanal D

„Mă bucur pentru fericirea altora”

„Mi-a dat un voice message, să am o primăvară frumoasă, că mă iubește. Noi ne spunem de fiecare dată că ne iubim, chiar dacă e din obișnuință, dar simțim asta”, a completat Antonia.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă este afectată de hate-ul pe care îl primește uneori în mediul online, Antonia a spus că a învățat să trăiască fericită și nu bagă în seamă răutățile cum o făcea altădată. Scopul ei acum este să îi facă să zâmbească pe cei din jur.

„Mă culc cu gândul că nu am făcut nimic rău. Am găsit acum un coach care spune că sunt fericită când fac lumea să zâmbească. Nu mă hrănesc din fericirea celorlalți într-un mod urât. Mă bucur pentru fericirea altora”, a spus Antonia.

ADVERTISEMENT