Life

Ce tarif solicită Irina Loghin și Marina Voica pentru a cânta la un eveniment. Sumele sunt numai pentru oamenii cu bani

Câți bani cer Irina Loghin și Marina Voica pentru a-ți cânta la un eveniment. Sumele cerute de artiste sunt unele colosale.
15.06.2023 | 00:34
Ce tarif solicita Irina Loghin si Marina Voica pentru a canta la un eveniment Sumele sunt numai pentru oamenii cu bani
Ce sume cer Irina Loghin și Marina Voica pentru un eveniment. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Loghin (84 ani) și Marina Voica (86 ani) sunt unele dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, embleme ale ”generației de aur”. Drept urmare, tarifele pe care le percep acestea pentru a-ți cânta la un eveniment nu sunt pentru orice buzunar.

Ce tarife percep la o nuntă Irina Loghin și Marina Voica

Irina Loghin și Marina Voica interpretează genuri diferite de muzică. Prima s-a remarcat prin repertorii folclorice, iar a doua prin melodii pop. Chiar dacă anii au trecut, iar piesele lor fac parte din generația veche, încă sunt foarte ascultate și în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Cele două doamne sunt foarte pasionate de profesia lor, iar ca drept dovadă faptul că încă nu au renunțat la scenă și că urcă pe aceasta chiar și dacă s-au confruntat cu probleme de sănătate. Irina Loghin a fost operată de hernie de disc în februarie, iar Marina Voica a suferit o intervenție la inimă în 2021.

În urmă cu un an existau zvonuri potrivit cărora Irina Loghin ar solicita un onorariu de 1500 de euro pentru un eveniment. Însă, un organizator de evenimente a deslușit misterul și a dezvăluit cât costă să-ți cânte Irina Loghin și Marina Voica.

ADVERTISEMENT

Concret, Irina Loghin și-a mărit tariful în 2023. De la 1500 de euro, la peste 2000 de euro. În ceea ce o privește pe Marina Voica, ea cere bani mai puțini decât colega sa de breaslă, mai exact, 1000 de euro, deși unii consideră că ar merita mai mult datorită vocii pe care o are.

”Irina Loghin arată extraordinar la vârsta ei. Și-a păstrat și vocea superbă. Ea are un onorariu de peste 2.000 de euro, la nunți. Iar Marina Voica are un onorariu de aproximativ 1.000 de euro, dar vă spun sincer că merită și mai mult, chiar 1.500 de euro. Ambele fac spectacole, au succes, sunt foarte iubite, merită toți banii!”, a spus un organizator de eveniment, relatează playtech.ro

ADVERTISEMENT

Cum reușesc Irina Loghin și Marina Voica să se mențină în formă

Pe lângă voce, Irina Loghin și Marina Voica au reușit să-și păstreze și un aspect îngrijit. Silueta lor este în continuare una suplă, iar pentru un fizic de invidiat stilul lor de viață este diferit. Irina Loghin a declarat în repetate rânduri, în diferite interviuri, că evită carnea, mâncarea prăjită și a fost surprinsă făcând sport.

Referitor la Marina Voica, solista cu origini rusești este atentă și ea la cantitățile de hrană și face exerciții pentru a se menține în formă. În fiecare zi câte 100 de genoflexiuni, pentru a-și antrena picioarele, așa cum proceda în tinerețe, practicând gimnastică sportivă.

ADVERTISEMENT

” (…) Fac zilnic câte 100 de genuflexiuni, așa reușesc să îmi antrenez picioarele, ca să le am zdravăne, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia. Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15” , a mărturisit artista pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: