Life

Ce titlu va purta Kate Middleton atunci când William va deveni rege. Puțini știu asta

Ce titluri vor purta Kate Middleton și William după încoronarea Prințului. Un specialist este cel care a explicat situația.
22.04.2024 | 20:47
Ce titlu va purta Kate Middleton atunci cand William va deveni rege Putini stiu asta
Ce titlu va purta Kate Middleton după încoronarea fratelui său. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ce titlu va avea, de fapt, Kate Middleton după ce William va deveni rege. Puțini știu această informație. Situația este complet diferită față de cea a Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Ce titlu va purta Kate Middleton după ce William va urca pe tronul Marii Britanii

După ce Regina Elisabeta a II-a a murit, iar Regele Charles a fost încoronat, Prințul William a primit o parte dintre titlurile vechi ale tatălui său, precum cel de Duce de Cornwall și Prinț de Wales.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, la rândul său, a preluat aceste titluri, fiind acum cunoscută sub numele de Prințesa de Wales și Ducesa de Cornwall. De altfel, în Scoția, ea este cunoscută sub numele de Ducesa de Rothesay.

Atunci când William va fi prelua tronul de la Regele Charles, acum bolnav de cancer, el va fi numit Regele William al V-lea, însă mulți se întrebau ce titlu avea soția lui, gândindu-se la situația Prințului Philip.

ADVERTISEMENT

Marlene Koenig, fondatoarea blogului Royal Musings, a confirmat pentru publicația Hello Magazine, că Prințesa de Wales va fi numită Regina Catherine, atunci când soțul său va urca pe tronul Marii Britanii.

De ce Pihilip a fost doar prinț

Soțul regretatei Regina Elisabeta, Philip, a fost cunoscut drept consort al reginei, însă acest lucru nu i se va aplica și lui Kate Middleton, după cum a dezvăluit specialistul în istoricul regal.

ADVERTISEMENT

„Soția regelui este, prin tradiție, regină”, a explicat Marlene Koenig. În cazul bărbaților care se căsătoresc cu regine sau prințese, situația este ușor diferită, ei dobândind un titlu creat special.

„Soțului unei regine, în majoritatea monarhiilor, trebuie să i se creeze un titlu. Un soț nu împărtășește rangul soției și același lucru este valabil și pentru soții prințeselor”, a completat Marlene.

ADVERTISEMENT

Aceasta este și explicația pentru care, la căsătoria cu Prințesa Eugenie, Jack Brooksbank nu a primit un titlu. Astfel că, în cazul lui Kate, ea va fi numită și recunoscută de popor ca fiind regină.

ADVERTISEMENT