News

Ce trebuie să bei obligatoriu în fiecare seară. Rolul acestei băuturi este esențial pentru organism

Ce băutură trebuie să bei în fiecare seară, în mod obligatoriu. Îți va schimba viața, rolul ei este unul important pentru organism
19.02.2023 | 09:00
Ce trebuie sa bei obligatoriu in fiecare seara Rolul acestei bauturi este esential pentru organism
Ce băutură trebuie să bei obligatoriu în fiecare seară. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Medicul neurolog și specialist în medicină integrativă, Kulreet Chaudhary a explicat cum îți poți schimba viața. Se poate întâmpla peste noapte dacă respecți anumite lucruri. Culmea, nu e deloc greu, o poate face oricine. Trebuie doar să bei un amestec în fiecare seară.

Ce băutură îți poate schimba viața în bine

Cercetătorul a transmis care este băutura esențială pentru organism. De altfel, după ce îți vei face un obicei zilnic, vei observa imediat o îmbunătățire a pielii și tenului. Concrfet, dacă îți dorești un ten cât mai curat, ar trebui să faci acest efort minim.

ADVERTISEMENT

Băutura pe care a gândit-o celebrul doctor îți va ajuta pielea să fie mai hidratată și mai protejată atât pe timpul serii, dar mai ales în ziua care va începe.

Așadar, nu mai cheltuiți sume impresionante pe creme minune. Puteți să le aruncați, multe dintre ele sunt doar publicitate și nu vin cu absolut nimic bun pentru voi.

ADVERTISEMENT

Nici serurile, mineralele și chiar o mulțime de vitamine care se vând nu sunt recomandate. Nu faceți altceva decât să cheltuiți inutil sume mari.

Cum se prepară băutura minune

Potrivit cercetătorului, pentru a avea un ten impecabil trebuie să lucrați în primul rând la scăderea inflamației generale a corpului. Ca să faceți acest lucru, este nevoie de atenție și îndrumare.

ADVERTISEMENT

Inflamația aceasta, pe înțelesul tuturor, vine din mai multe cauze, din mai mulți factori. Un stil de viață sedentar, consumul de alimente procesate, fast-food, vorbim despre un conglomerat de rele. Doar că, toate vin la pachet cu dezvoltarea de probleme la nivelul tenului.

Așa apar acneea, cearcăne, pungi, dar și alte afecțiuni. Nu din glande, nu din minciuni publicitare, ci dintr-un stil de viață dezordonat. Potrivit medicului neurolog și specialist în medicină integrativă, Kulreet Chaudhary natura ne-a oferit un ingredient minune.

ADVERTISEMENT

Turmericul poate să schimbe vieți dacă este înțeles cum trebuie și folosit la capacitatea lui maximă. Tot ceea ce ai de făcut este să prepari  o băutură care are la bază acest ingredient.

Concret, dumneavoastră veți bea un turmeric latte. Ca să faceți această minune aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • ¼ de cană de turmeric
  • ½ cană apă

Cele două ingrediente se prepară pentru aproximativ 10 minute. Rezultatul trebuie să fie o pastă. Păstrează această pastă într-un borcan și pune-o la frigider. O să mai ai nevoie și de alte ingrediente

  • 2 căni de lapte de migdale/ cocos
  • 2 linguri pastă de curcuma
  • ½ linguriță scorțișoară
  • 1 lingură ghimbir
  • piper după gust
  • 1 lingură ulei de cocos

Le amesteci pe toate preț de 10 minute la foc mediu. Rezultatul final îl vei bea încet, din înghițituri mici și vei încerca să te bucuri de el. În cel mult 21 de zile, tenul tău va fi unul curat și organismul va avea parte de un boom de energie.

ADVERTISEMENT
Tags: