Life

Ce trebuie să faci prima oară când preiei camera de hotel, în concediu. Detaliile pe care românii nu le știu

Ce obicei trebuie să ai prima dată când ajungi în camera de hotel, în vacanță. Aspectele pe care e bine să le cunoască toți.
24.06.2023 | 20:00
Ce trebuie sa faci prima oara cand preiei camera de hotel in concediu Detaliile pe care romanii nu le stiu
Ce obicei trebuie să ai prima dată când ajungi în camera de hotel, în vacanță. Aspectele pe care e bine să le cunoască toți. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce trebuie să faci prima oară când preiei camera de hotel, în concediu. Detaliile pe care românii nu le știu. E un lucru important pe care specialiștii ne sfătuiesc să îl folosim mereu. Așa stăm departe de situațiile neplăcute.

Ce obicei trebuie să ai prima dată când ajungi în camera de hotel, în vacanță. Aspectele pe care e bine să le cunoască toți

Karim Rashid, un designer renumit, a dezvăluit ce obicei trebuie să ai prima dată când ajungi în camera de hotel, în vacanță. Aspectele pe care e bine să le cunoască toți atunci când se cazează în diverse locuri din țară sau din străinătate.

ADVERTISEMENT

Lucrul care nu trebuie trecut niciodată cu vederea are legătură cu funcționalitatea încuietorilor, notează playtech.ro. Turiștii trebuie să verifice cât de bine se închide ușa camerei sau cea de la terasă pentru a evita eventualele neplăceri.

Înainte de culcare ar fi bine să semnalizezi faptul că nu vrei să fii deranjat de cei de la curățenie a doua zi. De obicei începând cu ora 09:00 room cleaning-ul începe să intre în camere pentru a schimba așternuturile sau prosoapele.

ADVERTISEMENT

De asemenea, e musai să inspectezi cuverturile care există pe paturi, care conform unui manager, sunt spălate destul de rar, în comparație cu cearșafurile și fețele de pernă. Acestea se curăță ușor și se usucă rapid.

Un alt aspect pe care oamenii îl iau în calcul extrem de rar este ieșirea de urgență. E important ca toată lumea să cunoască planul hotelului, deși multe persoane nu pun preț pe această regulă. Îți poate salva viața!

ADVERTISEMENT

3 lucruri pe care trebuie să le faci imediat după cazarea la hotel

Printre cele 3 lucruri pe care trebuie să le faci imediat după cazarea la hotel se numără și inspectarea camerei. Verifică dușul, sub pat și în locurile ascunse să nu dai peste ”musafiri” nepoftiți care ți-ar putea face probleme.

Asigură-te că aerul condiționat funcționează, mai ales dacă ai ales o vacanță într-o regiune însorită. Plasa de țânțari e un aspect care e bine să fie verificat înainte dacă alegi să te bucuri de un concediu la mare sau în Delta Dunării.

ADVERTISEMENT

În plus, e bine să deconectezi sau să resetezi alarma ceasului din camera de hotel. Nu ai vrea să fii trezit la o oră matinală, programată de persoana care a stat înainte. Aceste reguli te ajută să ai parte de un sejur plăcut.

ADVERTISEMENT
Tags: