Life

Ce urare i-a făcut Yasmine Pascu fiicei lui Pepe, Maria, de ziua numelui. Cele două se înțeleg foarte bine

Ce mesaj i-a scris Yasmine Pascu, fiicei lui Pepe, Maria, de ziua numelui. Cele două demonstrează că au o relație foarte strânsă.
15.08.2023 | 13:47
Ce urare ia facut Yasmine Pascu fiicei lui Pepe Maria de ziua numelui Cele doua se inteleg foarte bine
Yasmine Pascu, mesaj special pentru fetița cea mare a lui Pepe, Maria, de ziua numelui. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Yasmine Pascu, actuala soție a lui Pepe, i-a făcut o urare specială fiicei mai mari a artistului, Maria, care se numără printre sărbătoriții zilei de 15 august. Yasmine Pascu și Maria se afișează mai mereu împreună, semn că se înțeleg foarte bine.

Ce urare a primit Maria, fiica lui Pepe, de ziua sa, din partea lui Yasmine Pascu

Maria, fiica mai mare a lui Pepe, din căsnicia cu Raluca Pastramă, își celebrează onomastica pe data de 15 august, când are loc sărbătoarea ”Sfintei Maria Mari”. Fetița a primit o mulțime de mesaje de felicitare, iar printre cei care i-au scris se numără și mama sa vitregă, Yasmine Pascu.

ADVERTISEMENT

Într-un Instastory, Yasmine Pascu a atașat o imagine cu Maria, dintr-o vacanță, și a atașat un text prin care i-a urat ”La mulți ani!” într-un mod drăgăstos. ”La mulți ani, Măriuța noastră! ❤️”, a notat vedeta în dreptul postării.

maria pascu
Fotografia postată de Yasmine Pascu cu Maria. Sursa foto: Instastory

Yasmine Pascu, a treia soție a lui Pepe

Yasmine Pascu (fostă Ody, n.r) este a treia soție a lui Pepe. Ionuț Nicolae Pascu, pe numele real, a fost căsătorit anterior cu Raluca Pastramă, care i-a oferit două fetițe, Maria și Rosa Alexandra. Anterior mariajului cu Raluca Pastramă a mai avut unul cu Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Yasmine Pascu i-a devenit soție lui Pepe anul trecut. De asemenea, 2022 a fost și anul în care aceasta l-a făcut tată pentru a treia oară pe solist, dar de data aceasta de băiat. Tânăra în vârstă de 28 de ani, la rândul ei, a devenit mamă pentru prima oară.

”E frumos în primul rând că e băiat, e mic. Știu senzația de copil bebeluș, dar fiecare etapă are frumusețea ei. Copiii sunt întotdeauna îndrăgostiți de alți copii mai mici și vor și ele să se implice, că e normal, și bine fac.

ADVERTISEMENT

Eu sunt bărbat din toate punctele de vedere. Sunt bărbat asumat în tot ceea ce fac, și odată ce sunt într-o relație, e clar că sunt cel de care e nevoie, cand e nevoie”, declara Pepe pentru Antena Stars, anul trecut.

Multă lume subliniază diferența de vârstă dintre Yasmine și Pepe, acesta din urmă având 44 de ani. Însă, ei doi nu pun accent pe gurile rele și își văd mai departe de povestea de iubire, care durează de peste doi ani. Totodată, se cunoșteau de mai multă vreme, înainte ca Pepe să divorțeze de Raluca Pastramă.

ADVERTISEMENT

Yasmine Pascu este de origine arabă și face parte din industria make-up-ului. Este cunoscută de multe celebrități ca un make-up artist foarte bun. De altfel, în trecut a cochetat și cu modelling-ul. A prezentat ținute de modă pentru diferiți designeri, printre care Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT
Tags: