Simona Halep

Ce urmează pentru Simona Halep! Va juca în februarie la turneele din Golf

30.01.2020 | 09:49
Ce urmeaza pentru Simona Halep Va juca in februarie la turneele din Golf
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza în semifinale la Australian Open 2020, iar acum urmează să ia o pauză până la mijlocul lunii februarie.

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep va avea două săptămâni de pauză pe care le va petrece cel mai probabil în România, urmând să joace în luna februarie la turneele ce vor avea loc în zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Campioana de la Wimbledon a refuzat participarea la turneul de la Sankt Petersburg, așa că prima competiție la care va juca după Australian Open va fi Dubai Duty Free Tennis Championships.

Halep merge la Dubai și Doha

Competiția din capitala Emiratelor Arabe Unite face parte din categoria Premier și se va desfășura în perioada 17-22 februarie. Halep a câștigat turneul în 2015, iar anul trecut a fost eliminată în sferturi de viitoarea campioană, Belinda Bencic.

ADVERTISEMENT

O săptămână mai târziu, românca va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5. Simona Halep a câștigat turneul de la Doha în 2014, iar anul trecut a fost învinsă în finală de belgianca Elise Mertens.

Înfrângere grea cu Muguruza

Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7, în semifinale la Australian Open 2020, și a ratat șansa de a accede pentru a doua oară în carieră în finala primului turneu de Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

În finala de la Melbourne, jucătoarea spaniolă o va întâlni pe americanca Sofia Kenin, care a trecut surprinzător de liderul clasamentului WTA, australianca Ashleigh Barty.

Halep a ratat momentele decisive

Simona Halep a ratat patru mingi de set în meciul cu Garbine Muguruza, două la 6-5 pe serviciul advers și alte două tiebreak, însă sportiva din Spania a reușit să riposteze și să își adjudece primul act, 10-8. La finalul setului, românca și-a rupt racheta de nervi.

ADVERTISEMENT

În setul al doilea, Simona Halep a servit pentru a duce jocul în decisiv la scorul de 5-4, dar nu a reușit să fructifice avantajul. Mai mult, Muguruza a întors definitiv jocul și a închis meciul la a doua șansă pe care a avut-o.

ADVERTISEMENT