Life

Ce va face George Simion cu tonele de mâncare rămase după nunta de la Măciuca: „O să ajungă acolo unde le e locul”

George Simion a dezvăluit ce va face cu mâncarea rămasă de la fastuoasa nuntă din 27 august. S-au gătit zeci de mii de porții, însă ceea ce nu s-a consumat va ajunge la românii nevoiași, sub formă de donații.
30.08.2022 | 10:29
Ce va face George Simion cu tonele de mancare ramase dupa nunta de la Maciuca O sa ajunga acolo unde le e locul
George Simion a spus ce va face cu mâncarea rămasă de la nuntă. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a avut peste 10.000 de invitați la nuntă, lui George Simion tot i-au rămas câteva tone de mâncare neconsumată. La câteva zile de la eveniment, liderul AUR a spus ce va face cu alimentele în plus. Politicianul nu vrea să arunce nimic.

George Simion a spus ce va face cu mâncarea rămasă de la nuntă

Pentru nunta lui George Simion, care a avut loc pe 27 august, pregătirile au fost în toi. Politicianul a declarat că a investit 12.000 de euro în eveniment, dar că, real, costurile s-ar ridica la ordinul milioanelor, bani care au venit din donații făcute de apropiați. 

ADVERTISEMENT

Totodată, George Simion și soția lui au strâns în jur de 73.000 de euro după petrecere, sumă pe care liderul AUR a susținut că o va trece în declarația de avere și o va investi în spitalul mobil pe care vrea să-l construiască.

George Simion a invitat întreaga Românie să-i fie alături în cea mai importantă zi din viața sa, astfel că a fost pregătit cu tone de mâncare și zeci de mii de porții.

ADVERTISEMENT

Totul a fost pus la dispoziția nuntașilor gratuit, iar după eveniment, unii dintre ei au plecat acasă cu baxuri întregi de băutură, apă, alcool sau suc.

Totuși, liderului AUR i-au mai rămas sute de kilograme de mâncare, cu care s-a hotărât ce va face. La câteva zile de la fastuoasa petrecere de la Măciuca, George Simion a încărcat alimentele într-un tir și a decis să le doneze către căminele de bătrâni și centrele de plasament din Vâlcea și din apropiere.

ADVERTISEMENT

El nu va face asta singur, ci cu ajutorul voluntarilor care au decis să i se alăture, conform declaraților pe care le-a făcut într-un videoclip publicat pe contul său de Facebook. 

„Uite, avem și brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. O să ajungă acolo unde le e locul, la români.

ADVERTISEMENT

Fiți alături de noi, noi suntem singurii care suntem alături de români”, a spus George Simion.