Life

Câți bani a costat, de fapt, nunta lui George Simion. Dan Tănasă prezintă cifre diferite față de ce știai până acum

Deputatul AUR, Dan Tănasă, dă cărțile pe față în cazul nunții lui George Simion. Politicianul spune că evenimentul nu a costat 12.000 de euro, ci sute de mii de euro.
29.08.2022 | 21:22
Cati bani a costat de fapt nunta lui George Simion Dan Tanasa prezinta cifre diferite fata de ce stiai pana acum
Dan Tănasă spune că nunta lui George Simion a costat sute de mii de euro. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nunta lui George Simion nu ar fi costat 12.000 de euro, ci mai mult, spune deputatul AUR, Dan Tănasă. În total s-ar fi acumulat o sumă de sute de mii de euro.

Nunta lui George Simion ar fi costat sute de mii de euro și nu 12.000, spune deputatul AUR, Dan Tănasă

Potrivit G4media, Dan Tănasă a declarat la Antena 3 că 500.000 de euro a ajuns căsătoria lui George Simion cu Ilinca. De asemenea, liderul AUR ar fi strâns 73.000 de euro ”în numerar”.

ADVERTISEMENT

Atunci când a fost întrebat ce va face Simion cu banii de la eveniment, Dan Tănasă s-a ferit să ofere un răspuns concret, precizând că ”este decizia mirilor”.

”Este decizia mirilor. Eu știu că Simion a anunțat deja că banii se vor duce la spitalul mobil”, a mai spus Dan Tănasă.

ADVERTISEMENT

Membrul AUR  a mai dezvăluit că nu a donat niciun ban la nunta colegului său de partid, dar și că acesta își va trece în declarația de avere tot ce a acumulat de la petrecere, chiar și brânza donată de latifundiarul Gigi Becali.

George Simion și Ilinca și-au unit destinele în comunca Măciuca, din județul Vâlcea. La petrecerea organizată sâmbătă, au participat peste 10.000 de invitați.

ADVERTISEMENT

Când vrea George Simion să ridice spitalul mobil cu banii donați la nuntă

Toți nuntașii au fost serviți cu mâncare tradițională românească și au fost obligați să se îmbrace în ii. Banii pe care aceștia i-au dat pe masă se vor utiliza în ridicarea unui spital mobil, în anul ce urmează, așa cum a declarat co-președintele AUR.

”Eu mă bucur tare mult că m-am găsit cu Ilinca. Știți, eu aveam o problemă cu nunțile astea clasice de la noi. Toată lumea vine îmbăcată la patru ace, apar probleme cu cât e darul, chiar sunt și resentimente uneori, în loc să fie o imensă bucurie.

ADVERTISEMENT

Dacă vrea cineva să contribuie financiar, noi avem cutii pregătite pentru donații, iar acestea vor merge câtre construcția unui spital mobil.

Este un proiect care va demara în luna februarie a anului viitor și la care eu țin foarte mult. Îmi doresc să rămână ceva după nunta noastră: acest spital mobil și bisericuța maramureșeană construită aici, pentru această ocazie.” a declarat George Simion la România TV, înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT