Life

Ce vis nu a reușit să-și îndeplinească Rona Hartner până la 50 de ani. A murit cu o mare dorință în suflet

Ce nu a putut să facă Rona Hartner înainte de a-și pierde viața la 50 de ani. Cântăreața nu și-a văzut idealul împlinit.
23.11.2023 | 15:15
Ce vis nu a reusit sasi indeplineasca Rona Hartner pana la 50 de ani A murit cu o mare dorinta in suflet
Ce nu a putut să facă Rona Hartner înainte de a-și pierde viața la 50 de ani. Cântăreața nu și-a văzut idealul împlinit. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce vis nu a reușit să-și îndeplinească Rona Hartner până la 50 de ani. A murit cu o mare dorință în suflet. Este vorba de un plan pe care îl avea în minte de mai multă vreme și despre care a vorbit în repetate rânduri.

Ce nu a putut să facă Rona Hartner înainte de a-și pierde viața la 50 de ani. Cântăreața nu și-a văzut idealul împlinit

Ce nu a putut să facă Rona Hartner înainte de a-și pierde viața la 50 de ani. Cântăreața nu și-a văzut idealul împlinit, în ciuda faptului că în urmă cu aproximativ jumătate de an vorbea cu mare însuflețire despre asta.

ADVERTISEMENT

Regretata cântăreață plănuia să scrie o carte despre experiențele prin care a trecut de-a lungul anilor. Actrița a dorit să discute despre castingurile pe care nu le-a luat pentru că era mult prea frumoasă, dar și cum a fost hărțuită.

„Practic la ora actuală nu am surse de venituri pentru că s-au anulat concerte, dar încerc să mă descurc cum pot, poate o să vorbesc cu o editură să-mi scriu cartea vieții mele, să scriu poveștile mele pe care mulți vor să le asculte.

ADVERTISEMENT

Următoarele 4-5 luni nu pot urca pe scenă”, dezvăluia Rona Hartner în urmă cu câteva luni pentru ciao.ro. Mai mult, ar fi vrut ca această carte să fie ca o mărturie și să ”vorbească” despre relația cu Dumnezeu.

Totodată, regretata artistă spunea la un moment dat că în paginile manuscrisului vor fi redate multe dintre momentele prin care a trecut și care să îi fie de mare ajutor fiicei sale. În plus, ar fi vrut ca lansarea să se facă în Franța, acolo unde era stabilită de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner nu a reușit să scrie cartea mult dorită

Rona Hartner nu a reușit să scrie cartea mult dorită și care ar fi trebuit să o arate așa cum este, de fapt, cum puțini oameni o cunosc. De asemenea, artista ar fi vrut să aștearnă pe foaie părți ascunse ale vieții sale.

„Această carte o scriu pentru fiica mea pentru că sunt niște chestii pe care ea nu le poate înțelege, nu le poate justifica și sunt niște părți ale familiei pe care dacă eu nu i le spun într-un fel poetic, în scris, poate nu ar înțelege cum vreau eu.

ADVERTISEMENT

Poate să o citească și mai târziu. Este un fel de dezvăluire, în același timp foarte intimă și foarte delicată”, mai spunea regretata Rona Hartner despre visul pe care nu și l-a îndeplinit, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: