Life

Ce vrea Daniel Balaciu de la Dana Roba. I-a trimis un mesaj halucinant din închisoare: „M-am supărat foarte tare”

Din închisoare, Daniel Balaciu îi trimite mesaje femeii pe care a lovit-o cu ciocanul până aproape a ucis-o. Ce a spus Dana Roba.
17.07.2023 | 18:48
Ce vrea Daniel Balaciu de la Dana Roba Ia trimis un mesaj halucinant din inchisoare Mam suparat foarte tare
Ce mesaje primește Dana Roba de la Daniel Balaciu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aflat de mai bine de o lună în închisoare, Daniel Balaciu nu renunță la Dana Roba. A bătut-o cu ciocanul până a desfigurat-o, iar acum îi trimite mesaje halucinante din spatele gratiilor. Dezvăluirile neașteptate făcute de make-up artist.

Dana Roba primește mesaje de la Daniel Balaciu. Bărbatul se află în spatele gratiilor

Daniel Balaciu se află în spatele gratiilor de mai bine de o lună pentru că și-a lovit cu brutalitate soția, cu un ciocan. Dana Roba nu a avut nicio șansă să se apere în fața atacului care a avut loc în timpul nopții.

ADVERTISEMENT

Astfel că a ajuns la spital în stare critică, iar medicii s-au luptat din greu pentru a-i salva viața. La momentul respectiv, a trecut printr-o operație care a durat nouă ore, ce va fi urmată de multe altele și o recuperare lungă. 

În mod miraculos și-a revenit, iar acum apare la televizor pentru a-și spune povestea. Dar și Daniel Balaciu a făcut dezvăluiri. Bărbatul susține că violentă pe parcursul relației ar fi fost, de fapt, Dana Roba, iar el a acționat doar în legitimă apărare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, îi trimite soției lui mesaje halucinante din închisoare. Îi sugerează că o iartă și că ar fi bine, pentru cele două fetițe, să se împace. „,Soțul meu a încercat să mă contacteze, mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist care mi-a adus citația acasă, pentru un termen la tribunal.

Mi-a zis așa: ‘Soțul a zis că el oricum vă iartă și că ar fi bine să vă împăcați pentru fete, să renunțați la divorț’. M-am supărat foarte tare, l-am dat afară din casă: ‘Să lăsați foaia aici și să ieșiți afară imediat!’ Eu nu am ce să-i iert, să-l ierte Dumnezeu. Nu s-a gândit ce gravă e situația?”, a declarat Dana Roba, potrivit playtech.ro. 

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când vedeta primește mesaje

De altfel, într-un interviu acordat exclusiv pentru FANATIK, Dana Roba dezvăluia că Daniel Balaciu i-a trimis mesaje și prin intermediul fratelui său. „El încă are speranțe că mă împac cu el. Este nebun omul!

Are o nebunie fanatică. Îi spune fratelui său că el chiar vrea să se împace cu mine. I-a spus: `Vreau să mă împac cu Dana. Eu dacă voiam să o omor, chiar o omoram, dar nu am vrut.` Asta mi-a transmis și fratele lui că nu ar fi vrut să mă omoare.

ADVERTISEMENT

Înainte cu cinci zile de bătaie s-a dus la secția de poliție și le-a spus polițiștilor să mă convingă să nu divorțez. E nebun de-a dreptul! Dacă este o strategie să se împace cu mine să nu piardă custodia fetițelor nu îi va merge. M-a informat avocatul că dacă ar fi să-l iert, ceea ce nu se va întâmpla, el va trebui să plătească oricum”, ne-a povestit Dana Roba.

ADVERTISEMENT