ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cea mai frumoasă veste de Crăciun! Angus MacDonald, fotbalistul lui Hull City, a învins cancerul

Autor: Andrei Șchiopu | 20.12.2019 | 14:27
Cea mai frumoasă veste de Crăciun! Angus MacDonald, fotbalistul lui Hull City, a învins cancerul
Angus MacDonald, fundașul lui Hull City. Sursă foto: hulldailymail.com

Angus MacDonald, fotbalistul lui Hull City, s-a vindecat de cancer la colon, boală de care a fost diagnosticat la începutul lunii septembrie, la doar două zile după ce sărbătorise ziua soției sale.

ADVERTISEMENT

Angus MacDonald a învins cancerul la colon

Angus MacDonald, fundașul central al lui Hull City, a învins cancerul la colon și va reveni în echipă la începutul lunii ianuarie: „Au fost luni dificile, dar acum este bine. A fost greu, dar prietenii, familia şi toată lumea de la club m-a ajutat să trec peste. Mă voi bucura de Crăciun şi apoi sper să încep pregătirea fizică după Anul Nou”.

Angus MacDonald a fost adus la Hull City în iarnă pentru 750.000 de euro de la Barnsley, dar nu a apucat să joace decât trei meciuri, suferind o accidentare care l-a ținut departe de teren pentru șapte luni.

ADVERTISEMENT

Declarase că va lupta până la capăt

Într-un mesaj postat pe Instagram în care își anunța fanii de teribila veste, Angus a declarat că va lupta până la capăt: Nu îmi este ușor să scriu aceste rânduri, însă nici viața nu este ușoară, câteodată.

Am fost diagnostigat cu cancer la colon. După un an de stat pe tușă, mă întorsesem mult mai puternic la antrenamente, iar revenirea mea pe teren era mai aproape ca niciodată, dar vestea asta a fost ca un șoc, nu pot să exprim în cuvinte ce am simțit.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, sunt binecuvântat să am o familie fantastică, prieteni și câțiva oameni minunați, care sunt gata să mă ajute în această situație dificilă.

La fel și colegii mei sunt alături de mine și tot clubul. Am intrat într-o nouă provocare a vieții.

ADVERTISEMENT

Sunt gata să lupt până la capăt și sunt sigur că mă voi întoarce mult mai puternic pe teren”, a mai spus fundașul lui Hull City.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Angus MacDonald, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!