Life

Cea mai mare dorință a lui Mihai Mitoșeru de la iubită: ”Este spre bine”

Mihai Mitoșeru este extrem de discret când vine vorba de viața lui personală, vedeta Kanal D evitând să vorbească de iubirile sale.
01.02.2024 | 14:10
Cea mai mare dorinta a lui Mihai Mitoseru de la iubita Este spre bine
Mihai Mitoșeru vorbește despre ce vrea de la iubita lui / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru FANATIK însă, Mihai Mitoșeru și-a deschis sufletul. Și, spune vedeta Kanal D, după ce a depășit trauma divorțului de Noemi, acum așteaptă doar să apară persoana potrivită pentru el.

Mihai Mitoșeru știe ce vrea de la o femeie

Mihai Mitoșeru ne-a dezvăluit ce își dorește de la o femeie. În exclusivitate pentru FANATIK, vedeta Kanal D a vorbit despre cea mai mare dorință de-ale sale: să iubească. Și, chiar dacă s-a tot discutat în ultima vreme de o relație, Mihai nu spune că ar fi ceva foarte serios, încă.

ADVERTISEMENT

”Nu mai este cazul să vorbesc despre fosta mea soție, pentru ca au trecut cinci ani de când am divorțat. Bineînțeles că îmi doresc o relație. Îmi doresc să am pe cineva, să o iubesc, să mă iubească. Nu este normal să trăim singuri”, ne-a spus Mihai Mitoșeru.

Cu toate acestea, ne-a mai precizat Mihai Mitoșeru, în aceste momente nu mai visează la ”zeițe”. Vedeta Kanal D vrea, cu maturitatea la care a ajuns după experiențele anterioare, să se bucure de liniște, de normalitate. ”Femeia perfectă, bărbatul perfect, omul perfect nu există. Îmi doresc o femeie normală, cea care sa fie pentru mine”, ne-a spus Mihai Mitoșeru.

ADVERTISEMENT

De altfel, a explicat el, lucrurile s-au schimbat mult pentru el în ultima perioadă. Și, susține Mihai, acum a depășit ceea ce i s-a întâmplat și privește cu încredere spre viitor. ”Nu mă mai gândesc la trecut, pentru că trăiesc în prezent și este bine să mă gândesc la prezent și, eventual, la viitor”, ne-a mai spus Mihai Mitoșeru.

Ce face Mihai Mitoșeru când nu e la TV

Cum este într-o mică pauză de filmări la Kanal D, Mihai Mitoșeru a dezvăluit, pentru FANATIK, cu ce își umple, acum, timpul. Și, spune el, aproape în fiecare weekend este suficient de ocupat încât să fie mulțumit cu ceea ce i se întâmplă. Iar pentru 2024 știe ce vrea.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc în primul rând sănătate. Nu doar mie, ci tuturor, sănătate pentru toată lumea. Mă bucur de prezent, am evenimente pe care le prezint aproape în fiecare weekend. Și privesc cu încredere in viitor”, ne-a mai spus Mihai Mitoșeru.

Singurul lucru care nu prea îi convine lui Mihai Mitoșeru este legat de mama sa, actrița Camelia Mitoșeru. Mai exact, mama vedetei de la Kanal D a suferit, de curând, o intervenție medicală și acum se recuperează. Doar că, recunoaște Mihai, lucrurile nu se mișcă atât de repede pe cât și-ar dori.

ADVERTISEMENT

”Mama a avut o lucrare dentară mai complicată și se tot chinuie să o rezolve. Nici acum nu este foarte ok, dar este spre bine. Acum este pe drumul cel bun si sper să se termine în curând. În rest, mama este bine, mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

Mama vedetei Kanal D vrea o iubită pentru Mihai

În urmă cu ceva vreme, despre Mihai Mitoșeru se spunea că ar avea o nouă iubită, lucru infirmat, la acea vreme, de mama lui, actrița Camelia Mitoșeru. ”L-am sunat și l-am întrebat. Dar mi-a spus așa: `Mamă, dacă aveam ceva să îți spun, îți spuneam`. De aia cred că nu e ceva pe care să îmi prezinte, încă. Nu știu nimic despre nimic, chiar așa e!”, a spus, pe atunci, Camelia Mitoșeru.

În altă ordine de idei, de ceva timp încoace, Mihai Mitoșeru pare decis să se însoare. Lucru pe care l-a spus, cu subiect și predicat, pentru FANATIK, imediat după ce au trecut traumele divorțului de Noemi. ”La un moment dat o să mă însor, mie îmi place nunta, prezint nunți, eu mă distrez la nunți. Dar de la o vârstă, cum m-am i maturizat, vezi totul. Vezi defectele celor din jurul tău, le văd și pe ale mele. Și atunci nu îmi place nimeni. (…)

”Doamna Camelia mă bate la cap, dar ea nu e eu. Eu nu pot să fac ceva pentru mama în această direcție, fac pentru mine. Dar trebuie să îi placă și mamei, deși, dacă mie îmi place mult, cum eu mă însor, se împacă și ea. Mie îmi plac nunțile. Prezint nunți. Fac emisiune cu nunți. Mă distrez la nunți”, ne-a precizat, acum ceva vreme, Mihai Mitoșeru.

ADVERTISEMENT