Sport

Cea mai mare problemă pentru Harry Kane la Munchen. Cum a pierdut un milion de euro de la transferul la Bayern

Harry Kane găsește cu mare ușurință poarta în Bundesliga, dar nu la fel de bine se descurcă în căutarea unei case la Munchen. Locuiește într-un hotel de lux încă din luna august.
07.11.2023 | 16:05
Cea mai mare problema pentru Harry Kane la Munchen Cum a pierdut un milion de euro de la transferul la Bayern
Harry Kane, start incredibil de sezon în tricoul lui Bayern Munchen. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a dat lovitura cu transferul lui Harry Kane în această vară, dar trebuie să umble serios la conturi pentru golgheterul englez. Campioana Germaniei a plătit 95 de milioane de euro pentru a-l lua de la Tottenham.

Harry Kane, salariu de 500.000 de euro pe săptămână la Bayern Munchen. Locuiește la cel mai scump hotel din Munchen

De asemenea, Bayern Munchen îi plătește lui Harry Kane un salariu astronomic, de aproximativ 500.000 de euro pe săptămână. O parte importantă din bani, însă, merg la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Munchen.

ADVERTISEMENT

În ultimele trei luni, Harry Kane s-a tot chinuit să găsească o casă pe placul său în Munchen. Nu a avut succes până acum. Astfel că a ales să locuiască la hotel. Iar nota de plată nu este deloc una neglijabilă.

Harry Kane și familia sa locuiesc la cel mai luxos hotel din Munchen, Vier Jahreszeiten Kempinski. Este situat chiar în centrul orașului, iar prețul apartamentului pe care îl are Kane este… 10.000 de euro pe noapte, conform The Sun. Foto din hotelul în care locuiește Kane.

ADVERTISEMENT

Harry Kane a plătit aproximativ un milion de euro doar pentru cazare în cele trei luni de când este la Munchen

Ceea ce înseamnă că Harry Kane a plătit deja aproximativ un milion de euro doar pentru cazare în cele trei luni de când este la Munchen! Vier Jahreszeiten Kempinski este un hotel construit în 1958, renovat pentru a primi dintre cei mai distinși oaspeți.

Totuși, Harry Kane este hotărât să schimbe adresa cât mai curând. Vrea să găsească o casă și sondează cu atenție piața imobiliară. Mai ales că și familia i-a cerut-o. Kane este căsătorit și are patru copii.

ADVERTISEMENT

Cert este că actuala cazare îl ajută cu siguranță să aibă mintea la fotbal. Harry Kane a bătut toate recordurile după primele 10 partide jucate în Bundesliga. A marcat 15 goluri și a dat 5 pase decisive.

Harry Kane, cifre incredibile pentru Bayern Munchen. Are 15 goluri în primele 10 partide jucate în Bundesliga

De asemenea, Kane are două goluri și două pase decisive în cele trei partide jucate pentru Bayern Munchen în Champions League. Și este așteptat să-și treacă numele pe lista marcatorilor și miercuri, când bavarezii primesc vizita lui Galatasaray.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Harry Kane are 61 de goluri marcate în 87 de partide pentru naționala Germaniei. Are 7 reușite în preliminariile pentru Euro 2024, competiție la care Anglia și-a asigurat deja calificarea.

ADVERTISEMENT