Life

Cea mai mare umilință trăită de Denisa Filcea. Ce a pățit soția lui Flick: ”Îmi venea să plâng”

Denisa Filcea se poate declara acum o femeie împlinită. Chiar și așa, vedeta își amintește cu lacrimi în ochi cea mai mare umilință din copilărie.
02.09.2023 | 16:26
Cea mai mare umilinta traita de Denisa Filcea Ce a patit sotia lui Flick Imi venea sa plang
Cea mai mare umilință trăită de Denisa Filcea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa Filcea și Flick sunt împreună de ceva timp. Cei doi s-au și căsătorit, iar recent au devenit și părinți pentru prima oară. Chiar și așa, până să devină faimoasa, vedeta a traversat perioade dificile.

Cea mai mare umilință trăită de Denisa Filcea

Denisa Filcea le-a povestit fanilor ei cel mai umilitor lucru trăit în copilărie. Nu e legat de bani, ci din contră, mai degrabă de atitudinea pe care profesorii o aveau la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Soția lui Flick spune că atunci când era la școală ajungea să fie ridicată în picioare în fața clasei și pusă să cânte. Iar acest lucru i-a marcat complet copilăria. Vedeta spune că era extrem de rușinată, iar uneori îi venea să și plângă.

Uitându-se în urmă, Denisa Filcea spune că acesta era cel mai umilitor lucru trăit pe când era la o vârstă fragedă.  „Îmi amintesc că cel mai umilitor lucru pe care l-am trăit în copilărie, în școală, nu are legătură cu lipsa banilor.

ADVERTISEMENT

Sper că nu mai e acea apucătură să ridici copilul în picioare în fața clasei și să îl pui să cânte. Doamne, cât de rușine îmi era. Îmi venea să plâng. Când eram mică era atât de umilitor.”, a spus Denisa Filcea pe pagina personală de Instagram.

Ce job-uri au părinții vedetei

Menționăm faptul că vedeta vine dintr-o familie extrem de simplă. Chiar ea a ținut să le povestească fanilor săi câteva aspecte legate de părinții săi, dar și despre copilărie sa. Se pare că Denisa Filcea nu vine dintr-o familie bogată.

ADVERTISEMENT

Părinții ei lucrează la stat, mama ei fiind profesoară. De cealaltă parte, tatăl său lucrează la Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală în Bihor. Pe când era mică însă, lucrurile nu lucrau așa.

Viața lor din punct de vedere financiar s-a aranjat destul de târziu. Vedeta era pe atunci în clasa a VII-a, iar până la acel moment a traversat momente dificile. Acum însă, Denisa Filcea o duce mai bine ca oricând și este recunoscătoare pentru ceea ce trăiește. 

ADVERTISEMENT

„Părinții mei sunt oameni intelectuali, au job-uri normale, lucrează la stat, mama mea e profesoară la o școală în Oradea, tatăl mei lucrează la Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală în Bihor, dar nu au lucrat dintotdeauna aici.

Cumva, am reușit, sau au reușit să o ducă normal cu banii când eu eram prin clasa a VII-a. Din clasa I și până în clasa a VII-a, mamă câtă rușine am putut îndura și nici nu îmi vine să cred că am curajul să spun asta. Nu a fost ușor copil fiind, să văd că nu am ce alții au.“, a povestit Denisa Filcea.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el...
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape 100 de peşteri
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1