Life

Cea mai scumpă vacanță în care a mers Cătălin Botezatu. Suma imensă pe care designerul a plătit-o

Cătălin Botezatu a vorbit despre cea mai scumpă vacanță în care a mers vreodată. Designerul a plătit o sumă imensă atunci.
02.07.2023 | 15:22
Cea mai scumpa vacanta in care a mers Catalin Botezatu Suma imensa pe care designerul a platito
Cea mai scumpă vacanță în care a mers Cătălin Botezatu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a vorbit despre cea mai scumpă vacanță în care a mers vreodată. Se întâmpla cu ani în urmă, iar suma pe care a plătit-o pentru acel sejur a fost una la care mulți doar visează, după cum povestește chiar el.

Cea mai scumpă vacanță în care a mers Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Are numeroase afaceri în derulare, călătorește des și nu se uită la bani când vine vorba de micile plăceri. Dovada cea mai clară este cea mai scumpă vacanță în care acesta a mers vreodată.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Cătălin Botezatu a vorbit despre cea mai scumpă vacanță în care a mers vreodată. S-a întâmplat în urmă cu aproape zece ani, povestește faimosul designer.

Prețurile erau mici la acea vreme și a optat pentru un circuit în Brazilia, Argentina, Țara de Foc, Patagonia, și Insula Paștelui. Mai multe persoane au fost alături de el, iar dacă ar fi să facă un calcul acum, suma ar fi una imensă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cea mai scumpă vacanță în care a mers Cătălin Botezatu ar ajunge undeva la peste 100.000 de euro, dacă ar fi să ne uităm la prețurile din prezent. ”Cred că am fost acum vreo 7-8 ani, am fost plecat o lună și ceva în America de Sud. Cred că sunt mai mult, cred că 10 ani.

Am mers până în Brazilia, Argentina, Țara de Foc, Patagonia, în Insula Paștelui, erau prețurile mai mici atunci. Cred că acum s-ar fi ridicat la peste 100 și ceva de mii de euro această vacanță. Am fost cu mai mulți prieteni”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Designerul și-a pierdut bagajele în timpul unor vacanțe

Deși mai toate vacanțele în care merge designerul sunt unele de lux, asta nu înseamnă unele evenimente neplăcute lipsesc. Printre altele, Cătălin Botezatu a vorbit și despre neplăcerile pe care le-a trăit de-a lungul timpului.

Au fost momente în care și-a pierdut bagajele, însă finalul a fost de fiecare dată fericit. Designerul spune că niciodată nu a fost atât de ghinionist încât să nu își mai primească înapoi lucrurile, indiferent de destinația aleasă.

ADVERTISEMENT

”Se întâmplă, nu cred că e om care să nu-și piardă vreodată bagajul, dar întotdeauna au sosit, niciodată n-am avut neșansa asta să nu îl mai văd niciodată, să se piardă”, a mai povestit Cătălin Botezatu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT