Life

Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin: „Am simțit că ceva mă împunge pe la spate”

Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin. Ce a pățit celebrul designer român când a plecat în vacanță în America de Sud.
22.06.2023 | 13:42
Catalin Botezatu la un pas sa fie mancat de un rechin Am simtit ca ceva ma impunge pe la spate
Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin. Foto Captură Youtube / Ionela Năstase
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a fost la un pas să fie mâncat de un rechin. Designerul a povestit o întâmplare din vacanță care l-a marcat.

Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin

Cătălin Botezatu a petrecut o vacanță superbă departe de țară, dar aceasta era să se termine foarte prost. Designerul a povestit că a plecat în Bora Bora și la Galapagos era să fie mâncat de un rechin.

ADVERTISEMENT

După ce a colindat toată America de Sud, celebrul designer era să își piardă viața în vacanță. Acesta se afla pe un iaht și nu a ascultat avertizările de a nu se îndepărta.

Designerul voia să se joace cu focile și să facă scufundări, așa nu a mai ascultat ce i s-a spus. De aici la o adevărată tragedie a mai fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

“Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud(…) am aterizat în Bora Bora o lună și prin zona Galapagos era să mă mănânce puțin un rechin.

E o poveste lungă… Eram pe un yacht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune”, a povestit Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, la un pas de tragedie în vacanță

După ce a coborât de pe iaht și a mers în larg, Cătălin Botezatu a povestit că simțea cum ceva îl împinge din spate. A crezut că era o focă cu care era deja obișnuit.

Doar că era vorba, de fapt, de un rechin. Când s-a întors a putut vedea coada animalului marin. Doar că designerul a avut prezență de spirit și s-a îndreptat spre iaht, la siguranță. Rechinul l-a lăsat și el în pace, astfel că vacanța lui Cătălin Botezatu nu s-a terminat cu o tragedie.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă (…)

La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yacht și am scăpat.”,  a povestit Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT