Life

Destinația populară care nu l-a impresionat pe Cătălin Botezatu: “Nu a fost cine știe ce”

Cătălin Botezatu a rămas dezamăgit de o destinație populară care pe mulți i-a impresionat. Designerul le-o recomandă doar anumitor persoane.
30.04.2023 | 16:51
Destinatia populara care nu la impresionat pe Catalin Botezatu Nu a fost cine stie ce
Destinația populară care nu l-a impresionat pe Cătălin Botezatu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de renume designeri din România. Derulează numeroase afaceri în țara nostră și de asemenea, numele lui este cunoscut chiar și în străinătate prin prisma colecțiilor sale.

Destinația care nu l-a impresionat pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu călătorește destul de des, fie în interes de serviciu, fie că vorbim despre o vacanță. Recent, acesta a vorbit despre planurile lui pentru următoarele luni. Designerul va avea mai multe evenimente în România, unde trebuie să fie prezent, la Oradea, Iași, dar și București.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, acesta trebuie să pregătească noi colecții pentru New York și Paris, care vor fi lansate toamna aceasta. În rest, toată vara, Cătălin Botezatu va sta prin România, după cum spune chiar el.

În ciuda programului său agitat, designerul are grijă să mai ia și câte o pauză. Acesta adoră destinațiile exotice, astfel că l-am văzut doar în vacanțe de lux până acum. Chiar și așa, unele dintre ele nu l-au impresionat atât de tare.

ADVERTISEMENT

O destinație super populară pe care de altfel mulți români o adoră nu i-a trezit interesul lui Cătălin Botezatu. Este vorba despre o insulă situată între Africa și Tenerife, Lanzarote. Designerul spune despre ea că ”nu a fost cine știe ce” și că le-o recomandă doar celor care iubesc istoria.

”Am încercat să am o vacanță în Lanzarote, între Africa și Tenerife. Nu a fost cine știe ce. Am văzut o insulă superbă, cu un relief, pe care o recomand pentru cei care iubesc istoria.”, a dezvăluit faimosul Designer, într-un interviu acordat la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Designerul a bifat 10 vacanțe de lux într-un singur an

Amintim că anul trecut, Cătălin Botezatu a reușit să bifeze numeroase vacanțe exotice, unele mai interesante ca altele. În doar câteva luni de zile, designerul a mers în 10 astfel de călătorii. Printre destinațiile alese s-au numărat și Maldive, de altfel locul preferat al multor vedete din România.

De asemenea, el a mai mers și în Egipt, Paris, dar și Florida în 2022. Botezatu nu a putut să rateze nici Mexic și nici Bahamas, iar acestea sunt doar o parte dintre destinațiile de vis alese de designer. Să nu uităm că la un moment dat el se declara un mare iubitor de vacanțe. 

ADVERTISEMENT

”Îmi place să călătoresc și mă bucur din plin de aceste oportunități. Este adevărat că stau mereu cu bagajul la ușă. Vin acasă, îl desfac, iar îl fac, apoi plec, însă nu mă pot plânge”, povestea la finele anului trecut, celebrul designer, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT