News

Cea mai tare mașină de la Dacia nu se vinde și în România. Are dotări de top și un preț foarte mic

Cea mai tare mașină de la Dacia nu se vinde și în România. Are unele dintre cele mai bune dotări și prețul este foarte bun.
30.07.2023 | 09:00
Cea mai tare masina de la Dacia nu se vinde si in Romania Are dotari de top si un pret foarte mic
Mașina de la Dacia care nu se vinde și în România. Foto: Renault.com
ADVERTISEMENT

Cea mai tare mașină de la Dacia nu se vinde și în România. Are unele dintre cele mai bune dotări iar prețul este unul mic.

Mașina de la Dacia care nu se vinde și în România

Mașina în cauză este Renault Oroch Iconic 1.3T 4×2. Aceasta se vinde cu precădere în America Latină și are motorul de 1.33 TCe. Mașina are de 163 de cai putere.

ADVERTISEMENT

Mașina de la Dacia este cu sigla Renault și are transmisie CVT de producție Nissan. Cutia de viteze are opt trepte pentru a avea performanțe superioare.

Pe mașinile Dacia Logan celelalte nu există cutia de vizite XTronic de la Nissan. Mașina nu se vinde și la noi în țară, din păcate, așa că de aceste dotări se pot bucura doar cei care trăiesc afară sau care o cumpără de acolo.

ADVERTISEMENT

Pe site-ul Renault sunt trei versiuni ale acestei mașini. Este vorba despre Emotion 1.6 SCe 114 2WD, care pornește de la 10.757.900 de dolari.

O altă variantă Renault Oroch este Iconic 1.3 TCe 163 2WD CVT, cu prețuri de la  11.678.600 de dolari.

ADVERTISEMENT

Cea de-a treia variantă este Outsider 1.3 TCe 163 4WD. Suma de la care pornește această mașină este 11.944.900 de dolari.

Ce mașină de la Dacia se pregătește pentru a rupe piața

În ceea ce privește noua mașina de la Dacia cu care compania vrea să spargă piața. Dacia Duster 2024 vine cu multe dotări noi și ar fi similar cu Bigster.

ADVERTISEMENT

Noul Duster va intra în producție abia anul viitor, astfel că va ajunge și mai târziu pe piață. Sunt și prototipuri ale acestei mașini deja în teste.

Între timp, modelele de pe piață de la Duster sunt foarte cumpărate. De fapt, ele sunt plăcute chiar și de britanici, care au inclus mașina într-o top select, cu mașini considerate de lux și cu prețuri mult mai mari.

Dacia Duster este în topul zece celor mai bune mașini 4×4 și off-road în 2023.

ADVERTISEMENT