Life

Ceaiul care face minuni pentru organism. Ajută la regenerare și întinerire. Lidia Fecioru: “Se bea dimineaţa înainte de masă”

Există un ceai care poate face minuni pentru organism, spune Lidia Fecioru. Acesta ajută la regenerarea și întinerirea acestuia și se bea neapărat dimineața, înainte de masă.
11.03.2023 | 09:57
Ceaiul care face minuni pentru organism Ajuta la regenerare si intinerire Lidia Fecioru Se bea dimineata inainte de masa
Lidia Fecioru prezintă ceaiul care face minuni pentru organism. Sursă foto: captură video, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Plantele pot face minuni pentru organismul nostru, în special atunci când știm pe care dintre ele să le alegem. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru are câteva trucuri atunci când vine vorba întinerirea organismului pe care ar fi bine să le cunoaștem.

Cum se prepară ceaiul care regenerează și întinerește organismul

Există un tip de ceai care poate ajuta la întinerirea organismului, spune Lidia Fecioru, care a decis să împărtășească câteva sfaturi interesante. Acesta este practic un leac care trebuie consumat regulat și de asemenea, trebuie preparat cu mare grijă. Totodată, există și niște reguli legate de ora la care acesta este consumat.

ADVERTISEMENT

În cadrul rubiricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, Lidia Fecioara a dezvăluit beneficiile ceaiului cu levănțică. Este bine cunoscut faptul că lavanda este o plantă care ne poate calma și care are nenumărate beneficii pentru organismul nostru. Ce altceva mai poate însă aceasta să facă?

Lidia Fecioru spune că levănțica poate acționa împotriva îmbătrânirii, iar estetul este unul uimitor. Pentru a obține rezultatele dorite însă, ar fi bine să urmăm fiecare pas în parte pe care bionergoterapeutul ni-l oferă în legătură cu prepararea acestuia.

ADVERTISEMENT

În primul rând, pentru a prepara ceaiul cu levănțică trebuie să punem doar o lingură de plantă într-o cană, iar mai apoi adăugăm apa deasupra. Ceaiul trebuie băut după ce se răcește, încet și neapărat înainte de masă cu cel puțin jumătate de oră. De asemenea, se recomandă să fie vorba despre lavanda plantă și nicidecum ceai la pliculețe. 

”Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar. Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa (…). E împotriva îmbătrânirii.”, recomandă Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Beneficiile ceaiului de levănțică

În ceea ce privește beneficiile pe care acest tip de ceai la oferă organismului, bionergoterapeutul spune că levănțica poate face minuni. Această plantă este benefică pentru sistemul nostru nervos și de asemenea, are și un efect antiîmbătrânire care nu trebuie neglijat.

Totodată, ceaiul de levănțică întinerește organismul și poate inclusiv să prelungească viața organelor noastre. Și nu doar acest ceai este recomandat pentru cei care își doresc o viață longevivă și sănătoasă. Lidia Fecioru spune că și ceaiul de coji de lămâie sau de portocale are același efect.

ADVERTISEMENT

În acest caz însă, trebuie să spălăm bine coaja fructelor înainte, pentru a evita bacteriile prezente pe ea. Acest lucru poate fi realizat fie cu apă oxigenată, fie cu detergent. ”Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre”, a mai completat aceasta.

ADVERTISEMENT