News

Ceartă sângeroasă între îndrăgostiţi, la Cluj. Într-o criză de nervi, o tânără de 28 de ani şi-a înjunghiat iubitul în burtă

O femeie în vârstă de 28 de ani din comuna clujeană Negreni a fost reținută și este cercetată pentru tentativa de omor, după ce și-a înjunghiat concubinul în burtă.
21.03.2024 | 13:56
Cearta sangeroasa intre indragostiti la Cluj Intro criza de nervi o tanara de 28 de ani sia injunghiat iubitul in burta
O femeie din Cluj și-a înjunghiat iubitul. Cei doi s-au luat la bătaie după o ceartă aprinsă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Conform IPJ Cluj, femeia a pus mâna pe cuțit și și-a atacat iubitul la nivelul abdomenului și a umărului, după o ceartă aprinsă în domiciliul comun. Polițiștii au constatat că și bărbatul și-a agresat iubita, însă în cele din urmă femeia în vârstă de 28 de ani s-a dovedit în a fi mai determinată în a-și face dreptate.

O femeie din Cluj și-a înjunghiat iubitul după o ceartă aprinsă

”La data de 18 martie a c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în modalitatea loviri sau alte violențe”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

ADVERTISEMENT

Conform Servus Cluj, anchetatorii au extins acum cercetările pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, pe lângă cele de tentativa de omor. Femeia a fost reținută inițial pentru 24 de ore, însă Instanța a decis ca aceasta să fie pusă sub control judiciar timp de 60 de zile, cât vor dura investigațiile.

”În cursul zilei de azi, 19 martie a.c, în urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus schimbarea infracțiunii, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie sub forma tentativei de omor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost extinse cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările au fost demarate la data de 18 martie a.c., iar din primele verificări s-a constatat că în seara zilei de 18 martie a.c., în comuna Negreni, un bărbat ar fi suferit leziuni la nivelul abdomenului și umărului, care ar fi fost produse cu un obiect tăietor-înțetpător.

Doi iubiți din Cluj s-au luat la bătaie după o ceartă aprinsă

Totodată, cercetările preliminare au condus la stabilirea faptului că leziunile ar fi fost produse în urma unor discuții în contradictoriu din acesta și o femeie de 28 de ani, în cadrul stării conflictuale cei doi agresându-se reciproc.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost prezentată instanței, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Investigațiile sunt continuate, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, au mai transmis reprezentanții IPJ Cluj, conform sursei citate.

Un caz la fel de grav se petrecea între timp în Alba, acolo unde mai mulți consăteni s-au luat la bătaie. Aparent, pentru moștenire.  Așadar, o familie din Poiana Vadului a fost vizitată de mascați după ce vecinii au sunat la 112 și au anunțat că mai mulți oameni s-au luat la bătaie ca în filme.

ADVERTISEMENT

În urma acestui scandal monstru o persoană a ajuns la spital. Cei care au participat la bătaia generală au fost toți frați, care nu s-au înțeles în privința moștenirii. Conform ISU Alba, victima a ajuns la spital cu lovituri, însă viața nu i-a fost pusă în pericol niciodată. Cert e că toate persoanele implicate în această bătaie s-au ales cu ordine de protecție provizorii.

ADVERTISEMENT
Tags: