Sport

Cei doi jucători care au sabotat FCSB cu Petrolul. „Sunt de meserie și-mi notez totul”

FCSB a fost egalată în ultimul minut la Ploiești într-un meci în care a condus cu 2-0. Totul a început de la Compagno. Vârful italian a pierdut nepermis balonul și le-a dat ocazia gazdelor să plece pe ofensivă.
30.10.2023 | 21:16
Cei doi jucatori care au sabotat FCSB cu Petrolul Sunt de meserie simi notez totul
Mitica Dragomir A GASIT VINOVATII de la FCSB dupa REMIZELE cu Voluntari si Petrolul. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu. Formația condusă de Gigi Becali a pierdut 2 puncte valoroase în deplasarea de la Ploiești. Petrolul a egalat pe final și a pornit nebunia pe Ilie Oana. FCSB se află într-o scădere de formă cu 3 egaluri în ultimele 5 partide.

Andrea Compagno a greșit la golul 2 al Petrolului

“Aici ar fi multe de spus. Ca să iei în minutul 95 gol. Nu e o lipsă de valoare, e lipsa de inteligență. Știi cine a greșit? Vârful de atac, Compagno. Compagno a greșit. A avut cu 20 de secunde înainte o minge ca să se ducă către poartă să tragă la poartă.

ADVERTISEMENT

S-a întors cu spatele la poartă și a luat-o către steag. S-a împiedicat în minge, i-a luat-o fundașul și a fost gol. El este vinovatul principal. Nu am auzit pe nimeni să spună asta. Păi sunt de meserie, îmi notez totul”, a declarat Dumitru Dragomir.

Fără Coman și Chiricheș accidentați, FCSB nu a avut maturitatea necesară să țină de rezultat la Ploiești. Echipa antrenată de Charalambous a avut și 2-0 pe tabelă, însă nu a știut să gestioneze jocul. Djokovic și Băluță au înscris pentru FCSB, în timp ce la Petrolul au marcat Jair și Grozav.

ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de derby-ul cu Rapid

“Nu vin la tine nepregătit, pe probleme de fotbal, restul amintir. Marele vinovat este Compagno. Cum să faci așa ceva. Al doilea vinovat este Ngezana. Păi omule, el trebuia să stea fără să se miște.

Nu avea cum să dea acela cu spatele la poartă. Se lipea de el, foarfeca nu putea să facă. Ce putea să facă? Acesta are foarte mari lacune, Ngezana, o să vedeți dacă mă pricep eu la fotbal.

ADVERTISEMENT

Are mari lacune Ngezana, el pasează doar cu latul, e previzibil în tot ce face. Lui Rotariu îi trebuie câteva meciuri să joace și acolo nu cred că e jocul lui. Nu e locul lui vârf, locul lui e în dreapta”, a completat Dumitru Dragomir.

Pentru FCSB urmează meciul de cupă, cu Oțelul, după care marele derby cu Rapid. Giuleștenii se află la 5 puncte de formația lui Becali, iar un succes i-ar aduce mai aproape de obiectivul fixat în startul sezonului, titlul. Rapid este pe un trend ascendent după victoria reușită în fața Universității Craiova, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

“Maxprofețiile lui Mitică” se vede live și în exclusivitate FANATIK.RO. Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dragomir a gasit vinovatii dupa remiza celor de la FCSB

ADVERTISEMENT