Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele informații despre Coman și Chiricheș înainte de FCSB – Rapid. „E top”

FANATIK dezvăluie ultimele informații despre accidentările lui Florinel Coman și Vlad Chiricheș înainte de FCSB - Rapid.
30.10.2023 | 14:33
Ultimele informatii despre Coman si Chiriches inainte de FCSB  Rapid E top
Ce se întâmplă cu Florinel Coman și Vlad Chiricheș înainte de FCSB - Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid este derby-ul etapei cu numărul 15 din SuperLiga. Cu o victorie, formația antrenată de Cristiano Bergodi se va apropia la doar două puncte de liderul FCSB. Ambele formații se confruntă cu serioase probleme de lot. Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGAsunt șanse mari ca Florinel Coman și Vlad Chiricheș să fie titulari contra giuleștenilor.

Ultimele informații despre Coman înainte de FCSB – Rapid. „Sunt șanse mari să joace titular”

Florinel Coman a ieșit accidentat din meciul cu FC Voluntari (0-0). Mihai Stoica a anunțat că „șeptarul” a suferit o leziune fibrilară de gradul 3 și a mers la „vraciul” Marijana Kovacevic, la Belgrad, pentru a se trata. Horia Ivanovici a dezvăluit că Florinel Coman va reveni în România marți seară, iar o zi mai târziu va fi la antrenamentele „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Ultimele informații, informații de ultimă oră. Sunt șanse mari să joace Coman pentru că mâine seară vine de la Belgrad și miercuri e deja la antrenament. Cică ar fi ok.

Astea-s informațiile la FANATIK. Mâine vine, e super ok, miercuri la antrenament. Șansele sunt peste 50% să joace titular cu Rapid, nu doar să joace”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș, în pole-position pentru a fi titular cu Rapid: „E top!”

Vlad Chiricheș absentează de o bună perioadă de timp la FCSB. Fundașul central s-a accidentat în meciul cu UTA Arad (1-2) și a ratat ultimele 9 meciuri ale „roș-albaștrilor”. Horia Ivanovici a anunțat că Vlad Chiricheș se simte excelent și ar putea fi titular împotriva marii rivale Rapid.

„Chiricheș cică e top. Vreau să citez pe cineva din staff-ul FCSB care ne-a zis: ‘E top!’. Se simte extraordinar Chiricheș. FANATIK anunță că sunt șanse foarte mari ca Florinel Coman și Chiricheș să fie titulari în marele meci cu Rapidul.

ADVERTISEMENT

Sunt informații de ultimă oră. Coman, Băluță și Rotariu sunt buni, rapizi. Sunt jucători care îți provoacă probleme. (n.r. Coman) Se pare că se va reface, așa se pare”, a mai dezvăluit Horia Ivanovici.

Sorin Cârțu, semnal de alarmă în privința lui Coman: „Nu înseamnă că e într-un tonus de competiție”

Sorin Cârțu a ținut să-i avertizeze pe cei de la FCSB în privința lui Florinel Coman. Fostul președinte al Universității Craiova nu este de părere că o recuperare rapidă poate însemna și cu o alură competitivă a jucătorului.

ADVERTISEMENT

„Nu înseamnă că dacă e refăcut medical înseamnă că e într-un tonus de competiție să poată să desfășoare o partidă. Te-am auzit și vizavi de Chiricheș că începe antrenamentele de astăzi. Coman este foarte important ce a făcut până acum.

Cu situațiile musculare nu prea te joci, iar în timpul meciului ai văzut și aseară. Ce atitudine a avut Petrila în teren și câte a reușit, modul în care a jucat, nimeni nu se gândea până la urmă că se accidentează.

Pe o fază simplă a făcut o ruptură musculară. Au mai fost care au venit de la Marijana. Au jucat imediat și s-au rupt din nou”, a spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI o puteți revedea în premieră luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Ultimele informații despre Coman și Chiricheș înainte de FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT