Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rămâne Târnovanu titular pentru FCSB – Rapid? Gigi Becali a făcut anunțul

Gigi Becali a făcut anunțul în privința lui Ștefan Târnovanu înainte de FCSB - Rapid. Va fi titular portarul „roș-albaștrilor” împotriva marii rivale?
30.10.2023 | 13:27
Ramane Tarnovanu titular pentru FCSB  Rapid Gigi Becali a facut anuntul
Gigi Becali a luat o decizie în privința lui Ștefan Târnovanu pentru meciul FCSB - Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu este titular incontestabil în poarta FCSB-ului. Totuși, Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că niciun post de titular nu este bătut în cuie la FCSB, dacă jucătorul nu se prezintă în condiții optime. Ce se întâmplă cu portarul de 23 de ani la derby-ul cu Rapid.

Rămâne Târnovanu titular pentru FCSB – Rapid? Gigi Becali a făcut anunțul

Gigi Becali a luat „foc” după Petrolul – FCSB (2-2). Ștefan Târnovanu s-a numărat printre jucătorii pe care patronul i-a luat la rost după punctele pierdute de vicecampioană la Ploiești. Becali a fost nemulțumit de felul în care portarul „roș-albaștrilor” a judecat faza de la golul marcat direct din lovitură liberă de Jair.

ADVERTISEMENT

Târnovanu nu a schițat vreun gest, iar mingea a intrat în plasă. Gigi Becali a recunoscut că nu este mulțumit de atitudinea lui Târnovanu, însă consideră că portarul nu a greșit atât de grav încât să lipsească dintre buturile FCSB-ului la derby-ul cu Rapid.

Totuși, Becali a tras un semnal de alarmă și a precizat că oricine greșește la FCSB va merge pe banca de rezerve. „Am vorbit cu Meme, o să vorbesc și cu Pintilii. Eu le-am spus de acum două săptămâni. ‘Spune-i că nu prea îmi place atitudinea lui’.

ADVERTISEMENT

„Dacă greșea ceva grav, îl scoteam imediat”

S-a făcut lejer, înțelegi? Dacă greșea, așa era dreptatea, Vlad, dar nu a greșit ceva grav. El acolo nu a schițat, nu a văzut-o de zid. Tot vina lui a fost pentru că nu a pus bine zidul. Dar nu a greșit ceva grav.

Dacă greșea ceva, imediat îl scoteam. La mine dacă greșești, nu țin cont. Poți să fii tu cine vrei. Greșești, la revedere! Intră celălalt, la mine nu există așa ceva. Nu joci, imediat pe bară. Eu îl vedeam pe Cristea (n.r. Iulian) pe care l-am dat.

ADVERTISEMENT

La început, de teamă și frică juca bine, era foarte agitat. Cum s-a învățat puțin că e titular, ei se relaxează. ‘Lasă, mă, că sunt fotbalist’. Nu te relaxa că abia așteaptă Vlad să intre.

Agită-te când stai în poartă. Când este mingea în careul advers tu să te uiți la bară să nu cumva să treacă vreo pasăre pe acolo. Eu nu mă joc aici”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Ștefan Târnovanu a fost titular la FCSB în toate meciurile din SuperLiga și Conference League. Portarul de 23 de ani nu a fost în lot la partida cu FC Bihor din Cupă, când Andrei Vlad a apărat buturile vicecampioanei.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. Emisiunea poate fi urmărită în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

ADVERTISEMENT