Life

Cel mai eficient înălbitor natural. Prosoapele tale albe vor arăta ca noi dacă îl folosești

Cel mai eficient înălbitor natural. Poți să îl folosești pentru a avea prosoape mult mai albe. Vor arăta ca noi după ce folosești acest truc!
31.07.2023 | 12:09
Cel mai eficient inalbitor natural Prosoapele tale albe vor arata ca noi daca il folosesti
Cel mai eficient înălbitor natural. Cum îl folosești. foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cel mai eficient înălbitor natural. Poți să uiți de petele de pe prosoapele albe pentru că cu acest truc vei scăpa de ele!

Cel mai eficient înălbitor natural. Cum îl folosești

O sarcină chiar mai dificilă poate fi în cazul prosoapelor de bucătărie. Ele sunt pline de grăsime și alte pete enervante. Dar știai că poți să le cureți fără soluții de la magazin?

ADVERTISEMENT

Oțetul alb este aliatul tău în combaterea petelor de pe prosoapele albe. El nu numai că curăță, dar și dezinfectează.

Oțetul este un produs natural pe care îl poți folosi pentru albirea prosoapelor tale și poate să înmoaie țesăturile. Astfel că vei avea niște prosoape curate și mai pufoase decât înainte datorită folosirii oțetului alb.

ADVERTISEMENT

Tot ce ai nevoie este o cană de oțet, adică circa 125 ml, pe care să îl amesteci cu 60 ml de detergent de rufe. Pune cele două ingrediente în mașina de spălat și folosește ciclul normal la care obișnuiești să speli prosoapele. Un lucru foarte important de precizat este că trebuie să folosești apă rece.

Poți să amesteci cele două ingrediente necesare pentru a albi prosoapele de bucătărie și într-un lighean și să le speli manual.

ADVERTISEMENT

Trucuri pentru a avea prosoape albe

Un alt truc pentru a avea prosoape foarte albe este unul ce poate părea ciudat la început. Ai nevoie de două linguri de ulei de floarea soarelui și de două linguri de înălbitor.

Trebuie să mai adaugi și jumătate de lingură de detergent de rufe, toate într-un lighean și să lași prosoapele sa stea la înmuiat cel puțin două ore.

ADVERTISEMENT

Spală prosoapele foarte bine și clătește-le cu apă curată. Ele ar trebui să fie ca noi după acest proces.

Mai poți folosi și bicarbonat de sodiu alături de apă foarte fierbinte și să lași prosoapele să se înmoaie ceva vreme. După ce se vor usca vei vedea că sunt de un alb imaculat!

ADVERTISEMENT
Tags: