Life

Cum să cureți eficient prosoapele pătate și murdare. Soluția la îndemâna gospodinelor

Cum să speli practic prosoapele soioase și pline de praf din casă. Trucul simplu și rapid pe care trebuie să-l știe toată lumea.
11.04.2023 | 23:16
Cum sa cureti eficient prosoapele patate si murdare Solutia la indemana gospodinelor
Cum să speli practic prosoapele soioase și pline de praf. Trucul pe care trebuie să-l știe toată lumea. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum să cureți eficient prosoapele pătate și murdare. Soluția la îndemâna gospodinelor. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt substanțele utile pe care trebuie să le folosești dacă vrei să eviți produsele chimice.

Cum să speli practic prosoapele soioase și pline de praf. Trucul pe care trebuie să-l știe toată lumea

Vrei să știi cum să speli practic prosoapele soioase și pline de praf. Ei bine, există un truc pe care trebuie să-l știe toată lumea și care nu este deloc agresiv cu materialele. În plus, nu este nevoie să folosești înălbitor.

ADVERTISEMENT

Tot ce ai nevoie pentru o curățenie de nota 10 ai deja în locuință. Este vorba de precarbonatul de sodiu care face minuni și nici nu are nevoie de temperaturi ridicate pentru a acționa și pentru a scoate petele și grăsimea.

Prosoapele se pot spăla cu mare încredere la 40 de grade Celsius și în plus, pot fi lăsate la înmuiat în prealabil. Materialele murdare se lasă în apă clocotită cu o jumătate de pahar de precarbonat timp de aproximativ 3 ore.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acestea se bagă la mașina de spălat rufe pentru o curățenie perfectă. O altă metodă care face minuni este oțetul alb care este una dintre cele mai populare substanțe din bucătărie. Acesta are o acțiune foarte mare de degresare.

De asemenea, lichidul îndepărtează petele de pe țesături fără prea mult efort. Pentru cele mai bune rezultate, specialiștii ne sfătuiesc să umezim prosopul și apoi cu o cârpă din microfibră se freacă petele de pe țesătură.

ADVERTISEMENT

Sfaturi utile pentru spălarea prosoapelor

Un alt sfat util pentru spălarea prosoapelor are legătură cu săpunul de Marsilia care este un produs care se găsește ușor și care este popular în rândul gospodinelor. Acest produs degresează, parfumează și îndepărtează petele ușor.

Mai exact, prosoapele murdare și pătate se umezesc și apoi se freacă cu un săpun direct pe zonele murdare. Se lasă să acționeze timp de câteva minute și apoi se bagă în mașina de spălat de unde vor fi scoase curate și parfumate.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, peroxidul de hidrogen poate fi folosit cu mare încredere și ca înlocuitor pentru înălbitor. Produsul este ideal pentru țesăturile albe. Se aplică substanța pe pată, apoi se freacă cu o cârpă din microfibră.

ADVERTISEMENT