Life

Cel mai înfiorător loc din România. Provoacă senzații ciudate și se spune că e bântuit

Cel mai înfiorător loc din România este în Cluj. Cei care vin aici spun că ar fi bântuit, iar localnicii au povești multe pentru a demonstra acest lucru.
12.05.2023 | 08:39
Cel mai infiorator loc din Romania Provoaca senzatii ciudate si se spune ca e bantuit
Cel mai înfiorător loc din România. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cel mai înfiorător loc din România este acesta! Mulți spun că este bântuit și au mărturisit că au avut senzații ciudate când au venit aici.

Cel mai înfiorător loc din România. Se spune că e bântuit

Pădurea Hoia Baciu este locul considerat de-a dreptul înfiorător. Acesta mai este numit și Triunghiul Bermudelor din România.

ADVERTISEMENT

Cei care trec prin această pădure au parte de tot felul de senzații ciudate, ba chiar și stări de rău. Localnicii spun că cine se aventurează aici poate avea stări de vomă și greață.

Inclusiv numele pădurii vine de la un fenomen foarte ciudat. Se spune că aici a venit un cioban cu cele 200 de oi ale sale, dar omul a avut parte de un lucru la care nu s-ar fi gândit.

ADVERTISEMENT

Toate animalele sale au dispărut ca prin minune când a intrat în pădure, iar aceasta i-a primit numele: Hoia Baciu. Dar locul înfricoșător nu a rămas necunoscut nici pentru presa internațională.

Astfel, Pădurea Hoia Baciu a devenit celebră la nivel internațional după ce aici ar fi apărut un OZN. Un fost tehnician militar a fost cel care a fotografiat obiectul.

ADVERTISEMENT

Emil Barnea spunea în 1968 când a făcut poza că OZN-ul plutea peste Poiana Rotundă, în Pădurea Hoia Baciu. Unii chiar spun că aici este sălașul necuratului din cauza fenomenelor stranii care apar.

Ce alte locuri cu adevărat înfricoșătoare mai sunt în țară

Alt loc înfiorător de la noi din țară este Pădurea Trivale din Pitești. Se zvonește că pe timp de noapte, aici apare fantoma unei mirese.

ADVERTISEMENT

Localnicii spun că uneori se poate auzi cum mireasa plânge la ceas de seară, din cauza iubirii sale neîmplinite. Aceasta ar apărea în fața tinerilor îndrăgostiți pentru a se răzbuna.

Castelul Iulia Hașdeu este și el unul dintre locurile cele mai înspăimântătoare. Aici a trăit savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu, care a încercat să ia legătură cu fiica ei moartă prin multe ședințe de spiritism.

ADVERTISEMENT