Life

Locul din Europa care a ajuns în vizorul NASA. Este numit un ”hotspot OZN” din cauza fenomenelor din zonă

Un sat din Europa a ajuns să atragă atenția experților de la NASA, datorită fenomenelor neobișnuite care au loc în zonă de zeci de ani.
04.01.2023 | 18:36
Locul din Europa care a ajuns in vizorul NASA Este numit un hotspot OZN din cauza fenomenelor din zona
Satul din Marea Britanie care a atras atenția experților de la NASA. Sursă foto: Derbyshire / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un sat pitoresc de la granița unui parc național a devenit un “punct cheie al OZN-urilor”, cu multiple apariții și interes din partea NASA, iar localnicii organizează chiar și tururi pentru ca și alții să vadă extratereștrii de acolo.

Satul din Marea Britanie care a atras atenția celor de la NASA

Este vorba despre un mic sat din Marea Britanie, care a devenit un focar de activitate extraterestră, după cum relatează Manchester Evening News.

ADVERTISEMENT

Au fost atât de multe apariții încât oamenii de știință de la NASA și-ar fi manifestat și ei interesul pentru zonă și au contactat o femeie în legătură cu o înregistrare video pe care a surprins-o cu o navă extraterestră în grădina sa.

Situat la aproximativ o jumătate de oră de Derby și la 90 de minute de Manchester, satul Bonsall se află la marginea parcului național Peak District.

ADVERTISEMENT

Orașele învecinate oferă o gamă largă de locuri de escaladat și au nenumărate obiective turistice pentru excursioniști, dar locuitorii din Bonsall au ales o cale complet diferită.

Aceștia au nenumărate pub-uri casnice și ceainării drăguțe și de asemenea, fac și un comerț productiv cu tururi OZN datorită nenumăratelor observații făcute de rezidenți.

ADVERTISEMENT

Ce fenomene stranii s-au produs în Bonsall

În 2001, gospodina Sharon Rowlands ar fi vândut imaginile pe care le surprinsese cu o farfurie zburătoare pentru 20.000 de lire sterline unui producător de la Hollywood.

Se spune chiar că oficialii NASA au cerut să examineze caseta, deoarece credeau că aceasta arată un tip similar de navă care a fost observat de camerele de luat vederi ale agenției spațiale în timpul misiunii STS-75 Columbia Space Shuttle, la începutul anului 1996.

ADVERTISEMENT

Pe lângă filmarea doamnei Rowland, la începutul anilor 2000, au fost raportate 19 apariții de OZN-uri.

O femeie a raportat că a văzut o “minge de foc ” pe cer, o alta “două lumini mari și strălucitoare”, iar un bărbat care își plimba câinele a fost martor la o “strălucire roz, în formă verticală, ca o cutie de pantofi”.

Ce spunea un fost agent CIA

Între timp, un “fost agent CIA” a împărtășit o mărturisire șocantă pe patul de moarte. Acesta spunea că Zona 51 este reală și că a fost acolo, unde a văzut și extratereștrii adevărați, notează The Mirror.

Bărbatul anonim, în vârstă de 77 de ani, a vorbit cu cercetătorul OZN Richard Dolan și cu documentaristul premiat Jeremy Corbell în cadrul unui interviu în care a dezvăluit informații despre proiecte guvernamentale ultrasecrete.

Interviul respectiv l-ar fi dat după ce ar fi fost avertizat să nu mai împărtășească informații confidențiale, iar după ceva timp, a și încetat din viață.

Amintim că și anul trecut s-a vorbit din ce în ce mai despre OZN-uri. Chiar Pentagonul spune că există anumite fenomene stranii care devin din ce în ce mai dese.

ADVERTISEMENT