Life

Cel mai mare dușman al concurenților de la Survivor România nu este foamea. Prin ce sunt nevoiți să treacă toți: „E ca o teroare”

Concurenții de la Survivor România se confruntă cu un dușman mai periculos și mai perfid decât foamea în Republica Dominicană. Prin ce sunt nevoiț să treacă de mai bine de o săptămână?
13.02.2022 | 20:15
Cel mai mare dusman al concurentilor de la Survivor Romania nu este foamea Prin ce sunt nevoiti sa treaca toti E ca o teroare
ADVERTISEMENT

Indiferent de tabăra din care fac parte, concurenții de la Survivor România trec prin condiții îngrozitoare. Nu vorbim doar despre probele dificile care le dau bătăi de cap de fiecare dată ori de senzația acută de foame, ci de ceva mult mai puternic.

Furia naturii nu a fost luată în calcul în mod serios de aproape niciunul dintre concurenți. În Republica Dominicană, această perioadă este una extrem de ploioasă, iar asta le pune în pericol inclusiv sănătatea participanților în show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii s-au plâns în repetate rânduri în ediția din 13 februarie că dorm în apă, iar una dintre vedete, Otilia Bilionera, se teme pentru starea ei pe viitor, având probleme cu ovarele.

Ploaia le face viața un calvar concurenților de la Survivor România

Barăcile în care locuiesc și dorm concurenții se inundă în fiecare dimineață și seară, iar asta este un adevărat calvar pentru toți.

ADVERTISEMENT

„În ultima perioadă a venit frica mea cea mai mare, ploaia. Și în picioare te picură în cap. Mă rog în fiecare seară să nu plouă. Măcar dacă plouă ziua, să putem dormi noaptea.

Ne-a ambiționat foarte mult această ploaie. Ei au câștigat atâtea recompense. Noi am stat doar cu orez și cocos”, a declarat Ștefania Ștefan de la Războinici la testimoniale.

ADVERTISEMENT

„Zilele astea a plouat întruna. M-am plictisit să mai pun rufele pe sârmă că mereu ploua”, s-a plâns și Alex Delea.

„Ploile sunt ceva de nedescris, pur și simplu. Ne e frică de cât ar putea să mai urmeze. E, cumva, ca o teroare. Sper să treacă odată ploile astea, pentru că nu știu cât o să ne mai ținem tari”, a declarat Elena Matei.

ADVERTISEMENT
Concurenții dorm în frig și ploaie în Republica Dominicană. Foto: Capturi PRO TV/ Voyo

Faimoșii nu se bucură foarte tare pentru eliminarea Anei Dobrovie

Faimoșii au comentat și eliminarea Anei Dobrovie de la Războinici. Părerile sunt destul de împărțite între concurenți cu privire la rivalii lor. Laura Giurcanu susține că există anumiți concurenți slabi pe care ar trebui ca membrii echipei albastre să îi păstreze ca jocul să fie în avantajul vedetelor.

Laura a dat câteva nume, printre care se numără Relu și recent eliminata de la Războinici.

„Pentru noi e foarte bine că a ieșit Ana. Pentru noi era bine să rămână că era slabă”, a spus Laura Giurcanu la PRO TV.

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT