Life

Carmen Tănase, la un pas de a paraliza. Cum a descoperit actrița că are tumoră pe măduvă

Momente de cumpănă pentru Carmen Tănase. Cum a reacționat marea actriță când a aflat că are tumoră și riscă să paralizeze.
02.05.2024 | 10:48
Carmen Tanase la un pas de a paraliza Cum a descoperit actrita ca are tumora pe maduva
Momente de cumpănă pentru Carmen Tănase după ce a aflat că are tumoră pe măduvă. Sursa foto: Facebook, Pixabay
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. De-a lungul timpului, aceasta a cucerit publicul cu talentul și dedicarea sa pentru actorie. Carmen Tănase are mulți fani, iar relația cu ei se bazează mereu pe sinceritate și transparență. Tocmai de aceea, marea actriță a decis să vorbească deschis despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

Carmen Tănase a descoperit din întâmplare că are tumoră pe măduvă

Carmen Tănase face parte din breasla actorilor care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Publicul de acasă a început să o îndrăgească și să o cunoască mult mai bine după ce a interpretat-o pe Flăcăra a în telenovele de pe Acasă TV.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când a intrat în pielea unui personaj, fie el din serial sau din piesele de teatru, Carmen Tănase s-a implicat trup și suflet și a uitat de orice problemă. Însă, asta nu înseamnă că nu a avut parte și de episoade mai puțin plăcute.

De curând, marea actriță a aflat una dintre cele mai proaste vești din viața ei. Actrița simțea de multă vreme unele dureri de coloană. Nu a stat prea mult pe gânduri, așa că a profitat de timpul liber și a mers să își facă un RMN.

ADVERTISEMENT

”Având o perioadă liberă, am zis: ia să mă duc să-mi fac eu o radiografie aici la coloană, că am scolioză din copilărie și mă durea și un picior, să văd cum mai stăm.”, a început marea actriță să povestească pentru ego.ro.

Actrița este de părere că totul a fost un semn primit de la Dumnezeu înainte să se întâmple o tragedie

În timp ce era examinată, doamna doctor care se ocupa de Carmen Tănase a mărit din greșeală câmpul vizual. Atunci, a observat o anomalie. Fără să îi dea prea multe explicații, aceasta i-a transmis actriței că trebuie să se opereze de urgență.

ADVERTISEMENT

”Din greșeală, doamna doctor a mărit un pic câmpul și s-a văzut mai sus. După o oră, cât am stat acolo, mi-a zis că trebuie să mai stau 20 de minute. (…) Mi s-a spus că trebuie să mă operez urgent!”, a mai declarat Carmen Tănase pentru sursa menționată.

Ceea ce Carmen Tănase credea că este o problemă minoră s-a dovedit a fi o tumoră pe măduvă. Actriței i-a fost recomandată operația de urgență pentru a nu risca să rămână paralizată.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a fost surprinsă să afle că are tumoră pe măduvă, mai ales că această afecțiune nu s-a manifestat nicio secundă. Din acest motiv, marea actriță a crezut o bună perioadă de timp că sunt simple dureri.

Din toată această întâmplare, Carmen Tănase a ajuns la concluzia că Dumnezeu o iubește și a ajutat-o să descopere această problemă înainte de a se transforma într-o tragedie.

”Mie nu mi-a dat niciun semnal, a fost descoperită dintr-o întâmplare, trimisă de Dumnezeu.”, a conchis vedeta.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Chintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Chintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Mini eclere făcute în casă. Rețeta pentru un desert perfect în doar câțiva...
Mini eclere făcute în casă. Rețeta pentru un desert perfect în doar câțiva pași
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze