Life

Cel mai mare regret al celebrei Ilinca Vandici. Ce nu poate accepta niciodată vedeta: ”Nu rezonez cu minciuna, trădarea”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Are însă regrete aceasta? Ce lucruri nu poate accepta niciodată?
13.07.2023 | 14:50
Cel mai mare regret al celebrei Ilinca Vandici Ce nu poate accepta niciodata vedeta Nu rezonez cu minciuna tradarea
Cel mai mare regret al celebrei Ilinca Vandici. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici este mai mereu o apariție surprinzătoare. Deși a trecut prin perioade dificile, are zâmbetul până la urechi, se menține în formă și tot timpul este atentă la nevoile celor din jurul ei.

Ilinca Vandici, despre regretele din viața sa

Ascunde Ilinca Vandici regrete? Mulți s-ar fi gândit la asta, având în vedere că vedeta și soțul ei s-au despărțit recent. Se pare însă că ea este un om cu adevărat puternic. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Ilinca Vandici spune că nu are niciun regret.

ADVERTISEMENT

Nu trăiește niciodată în trecut, iar lucrurile pe care nu le poate schimba, preferă să le dea uitării. Mai mult de atât, ea spune că ia totul ca o experiență de viață care o ajută în evoluția sa. Niciodată nu rămâne ancorată într-un loc, pentru că pierde prezentul, care ar putea să îi ofere clipe memorabile.

„Trăiesc în prezent, nu în trecut. Dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta. Dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez.

ADVERTISEMENT

În niciun caz nu rămân ancorată acolo, pentru că pierd clipa prezentă în care, da, pot face ceva diferit”, a povestit vedeta, în interviul acordat pentru viva.ro.

Ce nu poate accepta niciodată vedeta

Deși a trecut printr-o despărțire, vedeta se menține în formă și radiază. Are vreo teamă Ilinca Vandici? A cam evitat să dea un răspuns clar. Cert este că recunoaște că are frici ca oricare om, dar lucrează la ele.

ADVERTISEMENT

Iar aici se încadrează atât fricile emoționale, naturale și nu numai. Iar una dintre cele mai mari frici este chiar cea de moarte, a mai povestit vedeta. Întrebată de sursa citată ce nu îi place la alte persoane, vedeta a fost diplomată.

Ea spune că nu detestă nimic la nimeni. Ilinca Vandici consideră că fiecare persoană în parte are dreptul să trăiască liber, așa cum își dorește. Pe de altă parte, vedeta uriașe trădarea, lenea, minciuna, dar și neasumarea.

ADVERTISEMENT

„Nu detest nimic la nimeni… Este un sentiment în care nu mă regăsesc. Fiecare om este așa cum este, cu bune sau mai puțin bune, cu capacitatea de a evolua sau nu, cu propriile experiențe de viață ce îi pot influența traiectoria. Fiecare e liber să fie așa cum vrea! Nu rezonez cu minciuna, trădarea, neasumarea, lenea”, a mai completat ea, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT