Fotbal international

Cel mai mare regret al lui Marius Șumudică: l-a pierdut pe Alibec pentru 200.000 de euro! Antrenorul voia să aducă bani de acasă pentru atacant

14.09.2020 | 18:42
Cel mai mare regret al lui Marius Sumudica la pierdut pe Alibec pentru 200000 de euro Antrenorul voia sa aduca bani de acasa pentru atacant
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a avut mereu cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, pentru care s-a zbătut toată vara să îl transfere la Gaziantep, însă nu a putut să îi convingă pe cei din conducere că Alibec merită toți banii ceruți de Astra Giurgiu.

Cel mai fericit este antrenorul Astrei, Bogdan Andone care se poate încă baza pe doi jucători de națională: Denis Alibec și Constantin Budescu, mai ales că vine meciul cu campioana României, CFR Cluj, însă ambii jucători sunt ca și plecați în cazul în care clubul va primi o ofertă bună.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Șumudică a declarat că i-a bombardat pe cei din conducerea turcilor și a încercat să le arate ce jucător bun au pierdut pentru o sumă infimă: ,,M-am săturat câte mesaje le-am dat bașkanilor de aici ca să le arăt ce jucător au pierdut pentru o sumă modică, de 200.000 de euro, cât era diferența, să plătească transferul”, a declarat Șumi supărat.

Marius Șumudică: ,,Aș fi dat eu diferența respectivă numai să-l am pe Alibec aici”

Regretul lui Marius Șumudică a fost și mai mare după ce Denis Alibec a explodat în meciurile echipei naționale din Liga Națiunilor cu Irlanda de Nord și Austria,,Încă nu dispun de asemenea sume, că m-aș fi implicat eu și aș fi dat diferența respectivă numai să-l am pe Alibec aici”, a surprins rapidistul.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Bogdan Andone ar face orice să îl păstreze pe fotbalist pentru încă un sezon: ,,Denis a avut o atitudine bună, a alergat mult. I-a lipsit pasa finală. Per total a făcut un joc bun. Pentru Denis e un moment prielnic. Din punct de vedere sportiv mi-aș dori să rămână la echipă, din punct de vedere uman mi-aș dori ca el să facă pasul afară. Din punct de vedere financiar ar fi un mare plus”, a spus Bogdan Andone la finalul meciului cu Sepsi, terminat la egalitate, 2-2.

Ajuns la 29 de ani, pentru Denis este momentul ideal să plece la o echipă din străinătate, mai ales că se află într-o formă excelentă, deși a avut un început de sezon în care a plutit incertitudinea și toate variantele de transfer au picat.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică: ,,Îmi dau demisia, dacă Alibec nu va marca 12 goluri”

Chiar Bogdane Andone a confirmat că transferul la Gaziantep nu se va mai realiza, după ce a avut o discuție cu Marius Șumudică, care i-a mărturisit că echipa sa are probleme financiare: ,,Mi-a spus că e dificil, pentru că sunt şi la ei probleme financiare şi nu-şi permit să plătească o sumă atât de mare”, a lămurit situația antrenorul giurgiuvenilor.

Și în această situație, o plecare a lui Alibec de la Astra are șanse să se materializeze: ,,a fost al doilea marcator al sezonului trecut, a avut multe realizări, dar cum am spus, patronul hotărăşte, e decizia dânsului”.

ADVERTISEMENT

Alibec are contract cu Astra până în vara anului viitor, 2021, astfel că poate semna de la 1 ianuarie cu orice echipă, numai că Ioan Niculae nu se lasă ușor înduplecat, iar Șumudică e în stare să-și pună postul în joc pentru Alibec: ,,Îmi dau demisia, dacă Alibec nu va marca 12 goluri”.

 

ADVERTISEMENT